Bakfiets leasen

/Bakfiets leasen
Bakfiets leasen 2020-09-15T12:21:23+00:00
urban-arrow-tender-1-e1574157575697

Bakfiets leasen

Een bakfiets is breed inzetbaar

Breng de kinderen naar school, of bezorg pakketjes met een bakfiets. Waar je hem ook voor inzet, een bakfiets lease je bij FIetslease Holland.

Profiteer van ons full service pakket

Bij het leasen van een bakfiets hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering en pechhulp!

Lease private of zakelijk

Bij Fietslease Holland bieden we een compleet lease product. Een bakfiets lease je particulier of zakelijk met de beste service.

Lease je bakfiets als particulier

Lease jouw bakfiets als particulier bij Fietslease Holland. Welke bakfiets je ook wilt leasen, bij Fietslease Holland ben je aan het juiste adres. Je kunt elke bakfiets leasen, het maakt mij niet welk merk je wilt. 

Lease je bakfiets zakelijk

Of je nu eten bezorgd, pakketten bezorgd of je gereedschap mee wilt nemen. Een elektrische bakfiets is de oplossing! Zorg ervoor dat je als organisatie mobiel bent, flexibel om snel te bewegen in grote steden. Een elektrische bakfiets lease je bij Fietslease Holland. Zakelijk kun je financial of operational leasen. 

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Bel met één van onze lease adviseurs of stuur een email. Wij helpen je graag bij het inzetten van bakfietsen. 

Meer informatie?

Voordelen van lease

Veel gestelde vragen

Als particulier een bakfiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren.

Neem contact op met onze lease adviseurs. Zij doorlopen het traject samen met jou om de juiste bakfiets te leasen. Het traject ziet er als volgt uit:

 1. Samen met jou kijken we welke bakfiets geschikt is voor jou en of je één of meerdere bakfietsen nodig hebt. 
 2. Binnen 24 uur op werkdagen kunnen we een offerte doen. 
 3. We maken de contracten op en spreken de lease voorwaarden door. 
 4. Als de contracten ondertekend terug zijn bestellen wij de bakfietsen. 
 5. We gaan de fietsen leveren.

De maandelijkse kosten ligt aan de prijs van de bakfiets. Hoe hoger de aanschafprijs hoe hoger de maandelijkse leaseprijs. De leaseprijs is opgebouwd uit de volgende componenten: 

 • Het gebruik van de fiets
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering, diefstal en schade 
 • Accugarantie
 • 24/7 pechhulp
 1. Fietslease holland is een onafhankelijke fietsenmerk. Je kunt bij ons elke fiets leasen. Of je nu een racefiets leaset of een elektrische fiets, het maakt niet uit. Daarnaast heb je de vrije keuze uit welk merk jij wilt rijden.

Bij een operational lease is Fietslease Holland eigenaar van de fiets. Na het lease termijn kan je de fiets overnemen of een nieuwe uitkiezen.

Een bakfiets kan je zakelijk financial leasen. Als je particulier een bakfiets leaset, lease je deze operational. 

Fietslease Holland is landelijk actief. Je kan dus overal een bakfiets leasen. Wist je dat de meeste klanten die een bakfiets leasen uit grotere steden komen? In Amsterdam lease je jouw bakfiets, in Utrecht, Groningen of Den Haag. Het maakt niet uit.