Bakfiets leasen

/Bakfiets leasen
Bakfiets leasen 2020-03-09T20:14:12+00:00
bakfiets leasen

Bakfiets leasen

Het leasen van een bakfiets bij Fietslease Holland biedt voordelen voor jou! Door een fiets te leasen verspreidt je de aanschafprijs, waardoor je niet in één keer een groot aankoopbedrag hoeft te betalen. Daarnaast heb je geen omkijken naar het onderhoud en de verzekeringen van de fiets. Wij bieden de service die de fiets nodig heeft en jij hoeft alleen nog maar op je fiets te genieten van de fietsrit.

De voordelen van fietsen leasen

  • Met een vast bedrag weet je waar je aan toe bent
  • Een jaar langer accu garantie
  • De fiets is verzekerd
  • Het onderhoud, garantie en pechulp zitten in de leaseprijs verrekend
  • Je rijd altijd op een nieuwe fiets!

Kan ik als particulier een bakfiets leasen? 

Als particulier een bakfiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren. Bekijk hier hoe het werkt. 

Wat kost het leasen van een bakfiets? 

De kosten van de lease van jouw bakfiets hangt af van de prijs van de fiets. De voordelen van een lease fiets ten opzichte van een koop, is dat jij het grote aankoopbedrag van een bakfiets verdeelt over de looptijd van jouw lease contract.

bakfiets leasen

Offerte aanvragen

Wil jij een bakfiets leasen? Stuur ons dan een bericht en ontvang een vrijblijvende offerte. 

Kan ik elke bakfiets leasen? 

Het is mogelijk om elke bakfiets te leasen. Ook als de fiets niet op onze website staat. Mocht jij een bakfiets willen leasen die niet op onze webshop staat, neem dan contact op! We stellen graag een offerte op. 

Soorten bakfietsen

Wanneer je op zoek bent, heb je een aantal opties voor bakfietsen. Je kunt kiezen voor een bakfiets met 2 wielen of 3 wielen. Daarop zijn ook weer andere variaties mogelijk. Denk hierbij aan een bakfiets met een opvouwbare bak. Ook heb je bakfietsen met ondersteuning, de elektrische bakfiets. Deze maakt het gebruik van een bakfiets nog aangenamer, omdat hij je een handje helpt bij het fietsen. Dit is handig, omdat de bak ook weer gewicht met zich mee neemt. Natuurlijk zijn deze bakfietsen er in allerlei maten waardoor hij voor veel mensen geschikt is.

Hoe lease ik een bakfiets? 

Een bakfiets leasen is heel eenvoudig. Je kan namelijk elke bakfiets leasen en overal! Als jij je bakfiets hebt gevonden bel je Fietslease Holland of stuur je een mail naar info@fietsleaseholland.nl. Wij regelen de rest! Hoe simpel kan het zijn?