Nieuw: Voordelige e-bikes van iCycle

//Nieuw: Voordelige e-bikes van iCycle

Nieuw: Voordelige e-bikes van iCycle

Nieuw: voordelige e-bikes van iCycle

De voordelen van een e-bike komen met een prijskaartje; de gemiddelde e-bike kost zo’n € 1800,-. Daarnaast is de garantie, vooral op de accu, vaak kort en kunnen de reparatiekosten snel oplopen.

Bij iCycle willen ze daar graag verandering in brengen. iCycle levert een e-bike van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Met een jarenlange ervaring op het gebied van fietsen en e-bikes wil het Nederlandse merk iCycle iedereen de kans geven een elektrische kwaliteitsfiets te rijden. Hierbij geeft het merk 5 jaar garantie op accu en motor, waar de meeste andere fabrikanten maar 2 jaar geven.

Vanaf heden leveren wij alle modellen van iCycle. Bekijk het aanbod hier.

2017-09-18T09:43:10+00:00 1 september, 2016|Nieuws|0 Reacties

Geef een reactie

Vrijwaring

Fietslease Holland is op geen enkele wijze verbonden aan Ambachtlease, voorheen Fiets Lease Holland. Ambachtlease is een partij die een eigen werkwijze en beleidsvoering heeft en niet correspondeert met Fietslease Holland. Fietslease Holland heeft op 29-03-2016 de handelsnaam overgenomen van het toenmalige Fiets Lease Holland, welke daarna is doorgegaan onder de naam Ambachtlease.

SBB Erkend Leerbedrijf

Fietslease Holland is SBB erkend leerbedrijf voor de volgende MBO opleidingen:

- Commercieel medewerker niveau 3
- Junior Accountmanager niveau 4

Leerbedrijf ID: 100417322