Een fiets van de zaak privé gebruiken?

//Een fiets van de zaak privé gebruiken?

Een fiets van de zaak privé gebruiken?

Fiets van de zaak privé gebruiken?

Voorheen werd een fiets van de zaak aangeschaft via het Nationaal Fietsplan. Daaraan zaten echter wel een aantal regels verbonden, waaronder een minimaal zakelijk gebruik van 50%. Dit maakte het lastig een sportieve fiets, bijvoorbeeld een mountainbike, aan te schaffen via de zaak. Met de komst van de werkkostenregeling is daar echter verandering ingekomen.

Schaft u een fiets aan voor uw werknemers via de vrije ruimte in de werkkostenregeling? Dan mag u zelf de spelregels bepalen. Een voorwaarde voor een minimaal zakelijk gebruik kan dan sterk vermindert, of zelfs geheel weggelaten worden. Dit biedt mogelijkheden voor de aanschaf van een racefiets of mountainbike voor in de vrije tijd, of voor bijvoorbeeld een bedrijfs- wielerteam.

Vraagt u zich af hoe u de fiets in kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

2017-09-18T09:43:59+00:00 10 september, 2016|Inspiratie|0 Reacties

Geef een reactie

Vrijwaring

Fietslease Holland is op geen enkele wijze verbonden aan Ambachtlease, voorheen Fiets Lease Holland. Ambachtlease is een partij die een eigen werkwijze en beleidsvoering heeft en niet correspondeert met Fietslease Holland. Fietslease Holland heeft op 29-03-2016 de handelsnaam overgenomen van het toenmalige Fiets Lease Holland, welke daarna is doorgegaan onder de naam Ambachtlease.

SBB Erkend Leerbedrijf

Fietslease Holland is SBB erkend leerbedrijf voor de volgende MBO opleidingen:

- Commercieel medewerker niveau 3
- Junior Accountmanager niveau 4

Leerbedrijf ID: 100417322