Een Klever fiets leasen

Een fiets van de zaak privé gebruiken?

Fiets van de zaak privé gebruiken?

Voorheen werd een fiets van de zaak aangeschaft via het Nationaal Fietsplan. Daaraan zaten echter wel een aantal regels verbonden, waaronder een minimaal zakelijk gebruik van 50%. Dit maakte het lastig een sportieve fiets, bijvoorbeeld een mountainbike, aan te schaffen via de zaak. Met de komst van de werkkostenregeling is daar echter verandering ingekomen.

Schaft u een fiets aan voor uw werknemers via de vrije ruimte in de werkkostenregeling? Dan mag u zelf de spelregels bepalen. Een voorwaarde voor een minimaal zakelijk gebruik kan dan sterk vermindert, of zelfs geheel weggelaten worden. Dit biedt mogelijkheden voor de aanschaf van een racefiets of mountainbike voor in de vrije tijd, of voor bijvoorbeeld een bedrijfs- wielerteam.

Vraagt u zich af hoe u de fiets in kunt zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vragen naar aanleiding van dit blog?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn