Een vrouw die naast een zwarte fiets zit

Lease je Cowboy bij Fietslease Holland

Cowboy is een nieuw, Belgisch merk wat kwalitatief hoogwaardige fietsen produceert in combinatie met een super tof design. Deze sportieve elektrische fiets is uitermate goed geschikt voor de fietsende forens. Met de samenwerking die Fietslease Holland en Cowboy zijn aangegaan zorgt Cowboy dat het een extra dienst aanbied aan de Nederlandse consument en Fietslease Holland heeft een unieke fiets in het assortiment die volgens ons mateloos populair wordt.

De Cowboy is een innovatieve fiets. Dit zie je meteen als je de fiets ziet maar blijkt ook uit de technische onderdelen van deze fiets. Zo is de fiets afgemonteerd met een belt, zit het accu in de zadelbuis en past de ondersteuning zich automatisch aan als je meer, of juist minder kracht zet. Daarnaast maakt de fiets gebruik van een app. De app biedt bescherming, (je smartphone wordt gebruikt als een persoonlijke digitale sleutel), een live dashboard, navigatie en een “vind mijn fiets” functie in het geval hij gestolen zou worden.

Bekijk hier meer van de Cowboy: 

Vragen naar aanleiding van dit blog?

Facebook
Twitter
LinkedIn