klever leasen

Voor de werknemer: Profiteer nu eens echt van je salarisverhoging!

Profiteer nu echt eens van je salarisverhoging.

Hoe kijk jij terug op afgelopen jaar? Het wordt toch langzamerhand tijd om daar met z’n allen over na te denken. Wat ging er goed? Welke doelen heb je behaald? We staan nu aan het einde van 2019. Dat wil zeggen dat het steeds duidelijker wordt of doelstellingen gehaald zijn en vergeet niet dat er achter de schermen al druk wordt nagedacht over jouw kerstpakket!

Daarnaast is dit ook de tijd van de beoordelingsgesprekken. Je krijgt feedback op je prestaties, complimenten over wat er goed ging en wilt het toch ook wel hebben over nieuwe arbeidsvoorwaarden. Ons voorstel: Doe het dit jaar eens slimmer en lease een “Fiets van de Zaak”.

De “Fiets van de Zaak” wordt vanaf 2020 heel interessant voor werknemer en werkgever (lees hier meer over). Door de bijtellingsregeling komt 95% van de waarde van jouw”salarisverhoging” daadwerkelijke bij jou terecht. Bij een normale salarisverhoging gaat al snel 40% van via de inkomstenbelasting naar de fiscus. Bovendien zorgt de “Fiets van de Zaak” dat je fitter aan komt op je werk en draag je bij aan een betere en een meer duurzame mobiliteit.

Tip hier je werkgever, zodat jullie beide hiervan kunnen profiteren. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons.

Vragen naar aanleiding van dit blog?

Facebook
Twitter
LinkedIn