Elektrische fiets leasen

/Elektrische fiets leasen
Elektrische fiets leasen 2020-09-10T14:45:15+00:00
elektrische fiets leasen

Elektrische fiets leasen

Maakt fietsen nog gemakkelijker

Een elektrische fiets geeft jouw een extra duwtje in de rug tijdens je fietsrit. Met de ondersteuning wordt de stap om de fiets pakken kleiner en ben je sneller op je bestemming.

Profiteer van ons full service pakket

Bij het leasen van een mountainbike hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering en pechhulp!

Lease private of zakelijk

Bij Fietslease Holland bieden we een compleet lease product. Een elektrische fiets lease je particulier of zakelijk met de beste service.

Lease je elektrische fiets als particulier

Lease jouw elektrische fiets als particulier bij Fietslease Holland. Welke elektrische fiets je ook wilt leasen, bij Fietslease Holland ben je aan het juiste adres. Je kunt elke elektrische fiets leasen, het maakt mij niet welk merk je wilt. Hieronder een aantal van onze merken.

Alle elektrische fietsen bekijken, klik dan hier.
 
Heb je nog vragen? Bel of mail ons en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk!
 
Een vrouw die naast een zwarte fiets zit

Lease je elektrische fiets zakelijk

Ben je het zat om met je auto stil te staan in de drukke wegen of heb je een extra ondersteunend duwtje nodig om op te fiets te stappen,dan is een elektrische fiets echt iets voor jou! Zorg ervoor dat je als organisatie mobiel bent, flexibel om snel te bewegen in grote steden. Een elektrische fiets lease je bij Fietslease Holland. Zakelijk heb je de mogelijkheid om financial of operational te leasen. 

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Bel met één van onze lease adviseurs of stuur een email. Wij helpen je graag bij het inzetten van jouw zakelijke elektrische fiets. 

Een gepersonaliseerde elektrische fiets voor jouw organisatie!

Je eigen gepersonaliseerde elektrische fiets om binnen jouw organisatie te delen? Kies dan voor de FLH Businessbike! Deze onderhoudsarme en snelle elektrische fiets brengt jouw gemakkelijke en snel van bestemming naar bestemming. 

Welke elektrische fiets wil jij leasen?

Veel gestelde vragen?.

Als particulier een elektrische fiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je zo snel mogelijk de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen, gaan wij je fiets uitleveren.

Neem contact op met onze lease adviseurs. Zij doorlopen het traject samen met jou om de juiste elektrische fiets te leasen. Het traject ziet er als volgt uit:

 1. Samen met jou kijken we welke elektrische fiets geschikt is voor jou en of je één of meerdere elektrische fietsen nodig hebt. 
 2. Binnen 24 uur op werkdagen kunnen we een offerte doen. 
 3. We maken de contracten op en spreken de lease voorwaarden door. 
 4. Als de contracten ondertekend terug zijn bestellen wij de elektrische fietsen.
 5. We leveren de elektrische fietsen.
 1.  

De maandelijkse kosten ligt aan de prijs van de elektrische fiets. Hoe hoger de aanschafprijs hoe hoger de maandelijkse leaseprijs. De leaseprijs is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Het gebruik van de fiets
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering, diefstal en schade 
 • Accugarantie
 • 24/7 pechhulp
 1. Fietslease holland is een onafhankelijke fietsenmerk. Je kunt bij ons elke fiets leasen. Of je nu een racefiets leaset of een elektrische fiets, het maakt niet uit. Daarnaast heb je de vrije keuze uit welk merk jij wilt rijden.

Bij een operational lease is Fietslease Holland eigenaar van de fiets. Na het lease termijn kan je de fiets overnemen of een nieuwe uitkiezen.

Een elektrische fiets kan je zakelijk financial leasen. Als particulier lease je een elektrische fiets altijd via een operational leasecontract.

Fietslease Holland is landelijk actief. Je kan dus overal een elektrische fiets leasen, wat ook wordt gedaan. In Amsterdam, in Utrecht, Groningen of Den Haag lease je jouw eigen elektrische fiets.

Een elektrische fiets leasen , waar let ik op?

Elektrische fietsen zijn er in allerlei soorten en maten. Door het grote aanbod is het soms lastig om te kiezen welke elektrische fiets jij nodig hebt. Hieronder een aantal zaken waar je op kunt letten.

Waar zit je motor?

Als je een e-bike least kan de motor op drie verschillende plekken zitten. Elke plek heeft zo zijn voordelen. Je hebt achterwiel, voorwiel en midden motoren. Het verschil? Dat leggen we je uit. 

Voorwielmotor

Deze motor vind je in de instap elektrische fietsen. Dat wil niet zeggen dat ze slecht zijn! Een elektrische fiets met een voorwielmotor heeft als voordeel dat er met een dichte kettingkast gefietst kan worden. Dit is onderhoudsvriendelijk en je kan altijd schakelen, ook als je stil staat. Bij een achterwielmotor kan dit niet. 

De elektrische fietsen met voorwiel motor zijn over het algemeen het voordeligste. 

Bekijk hier alle e-bike’s met een voorwielmotor

Middenmotor

De middenmotor is wat uitgebreider dan de motor in het voorwiel. Over het algemeen heeft deze meer kracht waardoor de elektrische fiets met middenmotor ook te gebruiken is op heuvelachtig terrein. Daarom zie je ook vaak dat elektrische mountainbikes afgemonteerd worden met middenmotoren. Daarnaast hebben fietsen met een middenmotor een stabielere wegligging. Dit komt door het lage zwaartepunt. De meeste elektrische stadsfietsen, lage instap fietsen, hybride fietsen en moederfietsen zijn afgemonteerd met een middenmotor. 

Bekijk hier alle e-bike’s met een middenmotor

Achterwielmotor

De achterwielmotor wordt altijd gecombineerd met een achterderailleur. Zo heb je een groter bereik met schakelen en is deze lichter dan een naafversnelling. 

Daarnaast krijg je met deze motor letterlijk een duwtje in de rug. Door de derailleursversnelling en de plaats van de motor zijn deze fietsen er krachtig en het beste te gebruiken op heuvelachtig gebied.

 
 

Rotatie- of krachtsensor

Je hebt twee systemen voor het aandrijven van jouw fiets. 

Rotatiesensor

Deze fietsen ondersteunen alleen als je aan het fietsen bent. Dus bij het roteren van de pedalen gaat de ondersteuning aan. Deze systemen zijn erg effectief voor mensen die “kracht” missen of een lager budget hebben. De meeste voorwielmotoren worden geleverd met een Rotatiesensor.

Krachtsensor

De fietsen met een krachtsensor rijden een stuk natuurlijker. Naast dat deze fietsen ook een rotatiesensor hebben kijken ze naar de kracht die je levert. Je kan hier invloed op uitoefenen door de standen op je display aan te passen. Alle fietsen met een middenmotor en achterwielmotor worden geleverd met dit systeem.

Accu

Dit is wel het meest besproken onderdeel van jouw e-bike. De vraag hoe ver je wilt fietsen wordt hiermee namelijk beantwoord. Hoe groter de accu, hoe langer je nu kunt fietsen en hoe langer de levensduur van jouw fiets is.