Hybride fiets leasen

/Hybride fiets leasen
Hybride fiets leasen 2019-09-26T13:59:44+00:00

Wilt u sportiviteit en een normale stadsrit combineren? Dan is één van de soorten hybride fietsen misschien iets waar u naar op zoek bent. Deze fietsen zijn ideaal voor korte en lange afstanden en deze leaset u nu bij Fietslease Holland. 

Een hybride fiets leasen, waarom? 

Het leasen van een hybride fiets bij Fietslease Holland biedt voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Door een heldere, duidelijke aanpak zorgen we voor een tot in de puntjes verzorgd traject. Dit begint tijdens de aanvraag en eindigt bij het aflopen van het contract. 

Een aantal voordelen op een rijtje

Kan ik als particulier een hybride fiets leasen? 

Als particulier een hybride fiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren. 

Bekijk hier hoe het werkt. 

Hoe kan ik via mijn werkgever een hybride fiets leasen? 

Fietslease Holland biedt dé oplossing voor het zakelijke leasen van hybride fietsen. Wij bieden een fietsplan aan waar werkgever en werknemer optimaal van profiteert. 

Lees hier alles over ons fietsplan

Wat kost het leasen van een hybride fiets? 

De kosten van de lease van jouw hybride fiets hangt af van de prijs van de fiets. De voordelen van een lease fiets ten opzichte van een koop, is dat jij het grote aankoopbedrag van een hybride fiets verdeelt over de looptijd van jouw lease contract. 

Kan ik elke hybride fiets leasen? 

Het is mogelijk om elke hybride fiets te leasen. Ook als de fiets niet op onze website staat. Mocht jij een hybride fiets willen leasen die niet op onze webshop staat, neem dan contact op! We stellen graag een offerte op. 

Bekijk hier ons aanbod.

Hoe kies ik mijn hybride fiets?

Er zijn verschillende soorten hybride fietsen te verkrijgen, maar welke past het beste bij jou? Om zo goed mogelijk te vinden wat jij voor hybride fiets zoekt, hebben we een omschrijving bij iedere fiets.

Cross hybride fiets 

Deze hybride fiets functioneert op veel verschillende vlakken goed. Deze sportieve fiets is een combinatie van een mountainbike, stadsfiets en een racefiets. Doordat deze fiets veel profiel in de banden heeft en een verende vork heeft, is het een uitermate geschikte fiets om in het bos of op zand in te zetten. Het draait bij deze fiets niet om pure snelheid, maar om voor het comfort in vele omstandigheden. 

Fitness hybride fiets 

Snelheid is één van de belangrijkste dingen bij deze hybride fiets. Een fiets die in de buurt komt van een racefiets, maar een comfortabelere houding biedt. De dunne banden en vaste vork vormen samen een goed evenwicht voor lange fiets ritten. Doordat de fiets zo comfortabel is, kan deze ook goed worden ingezet om naar het werk te gaan. Het lichte frame zorgt voor nog meer gebruikersgemak.  

Trekking hybride fiets 

Alles is mogelijk! Dat is wat deze hybride fiets omvat. De trekking hybride fiets is een cross hybride of fitness hybride fiets, waar van alles aan gedaan kan worden. Denk hierbij aan het toevoegen van onderdelen zoals bagagedragers, spatborden en verlichting. Extra opties die op de fiets mogelijk zijn, maakt het dat de fiets erg geschikt is voor verschillende doeleinden. Denk aan een heerlijke fietsvakantie of dagelijkse fiets ritten naar het werk.  

Lifestyle &Urban hybride fiets 

Bij deze fiets draait het allemaal om de combinatie tussen comfort en stijl. Deze fiets is uitermate goed geschikt voor dagelijkse ritjes naar je werk. Doordat deze fiets een moderne uitstraling en een licht gewicht heeft, is dit een goed alternatief voor een doorsnee stadsfiets. Ook zijn er aan de fiets moderne onderdelen gebruikt die ervoor zorgen dat je minder onderhoud aan de fiets hebt.