Jouw fiets leasen in Eindhoven 2020-04-08T08:54:28+00:00

Fiets leasen in
Eindhoven.

Onbezorgd fietsen kan overal!

/ fiets leasen in Eindhoven

Voor een vast bedrag per maand op een fiets rondrijden, dat is wat het leasen van een fiets inhoudt. Fietslease Holland helpt jou hierbij! Bij ons kun je iedere fiets leasen om zo de beste fietsritten te ervaren. Van comfortabele stadsfiets tot snelle e-bike.

Wanneer je als particulier een fiets leaset, krijg je naast het gebruik van een fiets de full-service die je nodig hebt. Dit houdt in dat wij het onderhoud, de verzekeringen en de pechhulp voor de fiets regelen. Zo stap jij zorgeloos op de fiets en heb je geen last van extreme problemen met je fiets.

Wil je als werkgever of werknemer een fiets leasen, dan kan dit ook! Met operational lease heb je net als private lease een compleet pakket voor jouw fiets. Je ontvangt naast je fiets het full service pakket met het onderhoud, de verzekering en pechhulp. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van financial lease. Dit is als het ware koop of afbetaling en de enige leasevorm waarbij je volledig eigenaar wordt van de leasefiets. Hierbij is er geen sprake van een full-service pakket, zoals bij de vorige leasevormen.

Heb je vragen?

Ons aanbod

Waarom Fietslease Holland?

Fietslease Holland denkt mee, is flexibel, oplossingsgericht en doet wat ze zeggen. We voegen iets toe aan jouw fietsplezier, fietsenwinkel of organisatieDit zit in ons DNA. Bij Fietslease Holland wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van je aanvraag tot het einde van je leasecontract zijn we erbij, we houden contact en zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen.  

Fietslease Holland is de partij waar het samenwerken haast vanzelf gaat. Ons motto “samen kom je verder” is voor ons elke dag weer van toepassing. Ben jij benieuwd hoe wij samen verder komen? We nodigen je van harte uit om contact op te nemen.

085 – 90 22 111

Fiets leasen bij Fietsspecialist Van de Wijgert

Jouw droomfiets leasen kan gewoon bij jou in Eindhoven! Fietslease Holland biedt in samenwerking met Fietsspecialist Van de Wijgert de fiets aan die jij wilt hebben. Jij kiest hier je fiets uit en Fietslease Holland regelt de rest. In het stappenplan staat op een rij hoe het leasen in z’n werk gaat. Neem hier een kijkje op de website om jouw fiets in Eindhoven te leasen.

Fiets leasen bij Fietsspecialist Van de Wijgert

Fietsspecialist Van de Wijgert

Tongelresestraat 35
5613 DA, Eindhoven

Website

Openingstijden

Ma 13:00 – 18:00
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 18:00
Vr 09:00 – 20:00
Za 09:00 – 17:00
Zo Gesloten