Jouw fiets leasen in Enschede 2020-04-08T08:56:09+00:00

Fiets leasen in
Enschede.

Onbezorgd fietsen kan overal!

/ fiets leasen in Enschede

Een fiets leasen in Enschede. Je rijdt voor een vast bedrag per maand rond op jouw droom fiets. Fietslease Holland helpt jou hierbij! Bij ons kan je elke fiets leasen. Van comfortabele stadsfiets tot snelle e-bike.

Bij Fietslease Holland bieden we een particuliere operational lease. Dit doen wij niet met een brons, zilver of gouden servicepakket. Maar met één servicepakket wat jou volledig ontzorgd. In het servicepakket zit het onderhoud, de verzekering en de pechhulp. Zo stap jij op je fiets, hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en geniet je optimaal van de veilige kilometers.

Wil je zakelijk een fiets leasen in Enschede? Dan hebben we twee mogelijkheden. Je kunt operational leasen en financial leasen. Bij operational maak je gebruik van de fiets en ontvang je de service die je nodig hebt. Bij financial lease betaal je als het ware de fiets af. Dit is de enige leasevorm waarbij je volledig eigenaar wordt van de leasefiets. De verzekering, het onderhoud en de pechhulp zijn optioneel. Lees hier alles over ons fietsplan.

Heb je vragen?

Ons aanbod

Waarom Fietslease Holland?

Fietslease Holland denkt mee, is flexibel, oplossingsgericht en doet wat ze zeggen. We voegen iets toe aan jouw fietsplezier, fietsenwinkel of organisatieDit zit in ons DNA. Bij Fietslease Holland wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van je aanvraag tot het einde van je leasecontract zijn we erbij, we houden contact en zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen.  

Fietslease Holland is de partij waar het samenwerken haast vanzelf gaat. Ons motto “samen kom je verder” is voor ons elke dag weer van toepassing. Ben jij benieuwd hoe wij samen verder komen? We nodigen je van harte uit om contact op te nemen.

085 – 90 22 111

Fiets leasen bij Snellers Fietsen

Jouw droomfiets leasen kan gewoon bij jou in Enschede! Fietslease Holland biedt in samenwerking met Snellers Fietsen de fiets aan die jij wilt hebben. Jij kiest hier je fiets uit en Fietslease Holland regelt de rest. In het stappenplan staat op een rij hoe het leasen in z’n werk gaat. Neem hier een kijkje op de website om jouw fiets in Enschede te leasen.

Fiets leasen bij Snellers Fietsen

Snellers Fietsen

Haaksbergerstraat 122-124
7513 EA, Enschede

Website

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 09:00 – 18:00
Wo 09:00 – 18:00
Do 09:00 – 20:00
Vr 09:00 – 18:00
Za 09:00 – 17:00
Zo Gesloten