Jouw fiets leasen in Gouda 2020-04-08T08:57:05+00:00

Fiets leasen in
Gouda.

Onbezorgd fietsen kan overal!

/ fiets leasen in Gouda

Voor een vast bedrag per maand lease jij je fiets in Gouda. Een fiets leasen zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over verzekering en onderhoud. Fietslease Holland helpt jou hierbij! Bij ons kun je iedere fiets leasen om zo de beste fietsritten te ervaren. Van comfortabele stadsfiets tot snelle e-bike.

Wanneer je als particulier een fiets leaset in Gouda, krijg je naast het gebruik van een fiets de full-service die je nodig hebt. Dit houdt in dat wij het onderhoud, de verzekeringen en de pechhulp voor de fiets regelen. Zo stap jij zorgeloos op de fiets en heb je geen last van extreme problemen met je fiets.

Wil je als werkgever of werknemer een fiets leasen in Gouda, dan kan dit ook! Met operational lease heb je net als private lease een compleet pakket voor jouw fiets. Je ontvangt naast je fiets het full service pakket met het onderhoud, de verzekering en pechhulp. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van financial lease. Dit is als het ware koop of afbetaling en de enige leasevorm waarbij je volledig eigenaar wordt van de leasefiets. Hierbij is er geen sprake van een full-service pakket, zoals bij de vorige leasevormen.

Heb je vragen?

Ons aanbod

Waarom Fietslease Holland?

Fietslease Holland denkt mee, is flexibel, oplossingsgericht en doet wat ze zeggen. We voegen iets toe aan jouw fietsplezier, fietsenwinkel of organisatieDit zit in ons DNA. Bij Fietslease Holland wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van je aanvraag tot het einde van je leasecontract zijn we erbij, we houden contact en zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen.  

Fietslease Holland is de partij waar het samenwerken haast vanzelf gaat. Ons motto “samen kom je verder” is voor ons elke dag weer van toepassing. Ben jij benieuwd hoe wij samen verder komen? We nodigen je van harte uit om contact op te nemen.

085 – 90 22 111

Fiets leasen bij 12GO Biking

12GO Biking is één van de grootste fietsenwinkels van Nederland. De keuze is niet alleen reuze, de service is ook hartstikke goed. In de meeste gevallen kan je direct jouw fiets meenemen. Ben je iets vergeten? Dan kan je het gewoon online bestellen op de overzichtelijke webshop. Je leaset bij 12GO Biking via Fietslease Holland. Daar doe je de aanvraag, wij regelen de rest.

12Go Biking

Grote Esch 1005
2841MJ, Moordrecht

Website

Openingstijden

Ma 10:00 – 20:00
Di 10:00 – 20:00
Wo 10:00 – 20:00
Do 10:00 – 20:00
Vr 10:00 – 20:00
Za 09:00 – 17:00
Zo Gesloten