Leisure

/Leisure
Leisure 2019-07-18T14:14:01+00:00

VOOR FIETSVERHUURDERS

VERHUURFIETSEN LEASEN

Lease uw fietsenpark zonder verlies van liquiditeit. U ziet sneller resultaat en bent volledig ontzorgd van alle bijzaken zoals onderhoud, beheer, papierwerk en promotiemiddelen.

Wij bieden de makkelijkste manier om fietsverhuur aan te bieden. Onze oplossing voor fietsverhuur is gebaseerd op een online omgeving; het RentalBike Portal. Vanuit dit portal kunt u alles regelen. Ook kunnen wij uw fietsen uitrusten met een smartlock, waarmee uw klant zijn fietsverhuur helemaal zelf regelt vanuit een smartphone-app.

Samen met Fietslease Holland zoekt u de beste fiets uit voor uw fietsverhuur. Na bestelling van uw fietsen maken wij uw eigen online omgeving aan. Hierop kunnen wij een ongelimiteerd aantal gebruikers binnen uw organisatie aanmaken. Zij kunnen allen inloggen op de RentalBike Portal van uw bedrijf.

DE FIETSEN

Bij Fietslease Holland worden alle fietsen volledig naar uw wens geleverd. De fietsen worden rijklaar afgeleverd met unieke nummering. De fietsnummers staan duidelijk zichtbaar op de fietsen en de bijhorende sleutelhangers. Daarnaast worden de fietsen uiteraard naar wens bestickerd worden in uw eigen kleuren en/of logo.

Al onze fietsen zijn volledig casco verzekerd. Uw klanten kunnen bij pech onderweg gebruik maken van de pechhulpservice, welke hen met fiets weer terugbrengt naar het afgiftepunt.

BEHEEROMGEVING

Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw fietsverhuur te beheren. Kiest u voor totale ontzorging? Dan rusten wij de fietsen uit met een smartlock. Zo kan uw klant zijn eigen fiets reserveren, betalen en op zijn eigen gekozen tijdstip weer inleveren. Op deze manier heeft u geen enkel omkijken meer naar uw fietsverhuur. Geen gedoe meer met een sleuteladministratie en het inzetten van personeel voor het uitgeven van fietsen. Dit systeem kan op elke fiets geïnstalleerd worden.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor de traditionele sloten. Wij leveren u dan ons RentalBike Portal, waarin u uw volledige fietsenpark kunt beheren. In het Portal vindt u ook een omgeving voor uw facturen en uw contract. Zo heeft u alle belangrijke informatie op één plek.

SMARTLOCK

Wilt u volledige ontzorging? Kies van voor een smartlock. Uw klant reserveert, betaalt en levert weer in via een app. Zo bent u maximaal flexibel en hoeft u geen duur personeel meer op de uitlevering van de fietsen in te zetten en heeft u geen sleuteladministratie meer!

Wij verzorgen ook het onderhoud van uw fietsenpark. Samen met u stellen we een onderhoudscontract naar wens op, waarna wij op locatie uw hele fietsenpark kunnen onderhouden.

Wij leveren een totale ontzorging. Daarom bieden wij u ook promotiemiddelen voor uw fietsverhuur. Via het portal kunt u promotiemiddelen bestellen in meerdere talen. Denk hierbij aan flyers, of displays voor op uw receptie of toonbank.

IK BEN GEÏNTERESSEERD

Wij komen u graag overtuigen van de voordelen van leasen bij Fietslease Holland. Dit kan op de manier die u het beste uitkomt, via telefoon, mail, of op locatie. Wilt u eerst eens een informatiepakket ontvangen met een voorbeeldvoorstel? Maak dan gebruik van het formulier.

DIRECT EEN AFSPRAAK PLANNEN

    Aantal fietsen