Logistiek

//Logistiek
Logistiek 2017-04-25T07:18:37+00:00

DUURZAAM TRANSPORTMIDDEL

Eten, boeken, boodschappen, kranten, reclame en pakketjes. Allemaal dingen die u met een fiets zou kunnen bezorgen of transporteren. Ook voor deze doeleinden kunt u bij Fietslease Holland aankloppen. Door een fiets aan te schaffen via onze voordelige leaseconstructies hoeft u als bedrijf niet direct een grote investering te doen en bent u ook nog eens verzekerd van onze service.

ONZE SERVICE

Bij Fietslease Holland kiest u altijd voor A-merk fietsen en modellen, voor de laagste maandlasten. Daarnaast kunnen de fietsen volledig naar wens aangepast worden. Denk daarbij aan optische aanpassingen zoals bestickeren in uw kleuren of huisstijl, maar ook technische aanpassingen om uw producten zo goed en veilig mogelijk te kunnen bezorgen.

De gekozen fietsen worden door een gediplomeerd monteur rijklaar gemaakt bij een van de fietsenwinkels waar wij mee samenwerken en daarna door ons bezorgd bij u op locatie. Voor het rijklaar afleveren rekenen wij eenmalig € 35,- kosten rijklaar maken. Onderhoud kan volledig bij u op locatie verzorgd worden.

INFORMATIEPAKKET AANVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de fiets als transportmiddel? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te zoeken naar de beste oplossing om uw producten zo duurzaam en veilig mogelijk te kunnen bezorgen.

Wat wilt u vervoeren?

Vrijwaring

Fietslease Holland is op geen enkele wijze verbonden aan Ambachtlease, voorheen Fiets Lease Holland. Ambachtlease is een partij die een eigen werkwijze en beleidsvoering heeft en niet correspondeert met Fietslease Holland. Fietslease Holland heeft op 29-03-2016 de handelsnaam overgenomen van het toenmalige Fiets Lease Holland, welke daarna is doorgegaan onder de naam Ambachtlease.

SBB Erkend Leerbedrijf

Fietslease Holland is SBB erkend leerbedrijf voor de volgende MBO opleidingen:

- Commercieel medewerker niveau 3
- Junior Accountmanager niveau 4

Leerbedrijf ID: 100417322