Mountainbike leasen

/Mountainbike leasen
Mountainbike leasen 2020-10-14T08:11:13+00:00

Mountainbike leasen

Een mountainbike is breed inzetbaar

Een sportieve fiets voor op iedere ondergrond verzorgt jou een comfortabele rit in je vrije tijd en op naar je werk.

Profiteer van ons full service pakket

Bij het leasen van een mountainbike hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering en pechhulp!

Lease private of zakelijk

Bij Fietslease Holland bieden we een compleet lease product. Een mountainbike lease je particulier of zakelijk met de beste service.

Lease je mountainbike als particulier

Jouw gloednieuwe mountainbike lease je als particulier bij Fietslease Holland. Welke mountainbike je ook wilt leasen, bij Fietslease Holland ben je aan het juiste adres. Je kunt elke mountainbike leasen, het maakt mij niet welk merk je wilt. 

Lease je mountainbike zakelijk

Zit jij graag op een sportieve fiets of is jouw personeel toe aan een fiets die op alle wegen inzetbaar is, dan is een mountainbike echt iets voor jou! Zorg ervoor dat je als organisatie mobiel bent, flexibel om snel te bewegen in grote steden. Een (elektrische) mountainbike lease je bij Fietslease Holland. Zakelijk kun je financial of operational leasen. 

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Bel met één van onze lease adviseurs of stuur een email. Wij helpen je graag bij het inzetten van jouw zakelijke mountainbike. 

Meer informatie?

Voordelen van lease

Veel gestelde vragen

Als particulier een mountainbike leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren.

Neem contact op met onze lease adviseurs. Zij doorlopen het traject samen met jou om de juiste mountainbike te leasen. Het traject ziet er als volgt uit:

 1. Samen met jou kijken we welke mountainbike geschikt is voor jou en of je één of meerdere mountainbikes nodig hebt. 
 2. Binnen 24 uur op werkdagen kunnen we een offerte doen. 
 3. We maken de contracten op en spreken de lease voorwaarden door. 
 4. Als de contracten ondertekend terug zijn bestellen wij de mountainbikes.
 5. We leveren de mountainbikes.

De maandelijkse kosten ligt aan de prijs van de mountainbikes. Hoe hoger de aanschafprijs hoe hoger de maandelijkse leaseprijs. De leaseprijs is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Het gebruik van de fiets
 • Onderhoud en reparatie
 • Verzekering, diefstal en schade 
 • Accugarantie
 • 24/7 pechhulp
 1. Fietslease Holland is een onafhankelijke leasemaatschappij. Je kunt bij ons elke fiets leasen. Of je nu een racefiets leaset of een elektrische fiets, het maakt niet uit. Daarnaast heb je de vrije keuze uit welk merk jij wilt rijden.

Bij een operational lease is Fietslease Holland eigenaar van de fiets. Na het lease termijn kan je de fiets overnemen of een nieuwe uitkiezen.

Een mountainbike kan je zakelijk financial leasen. Als particulier lease je een mountainbike altijd via een operational leasecontract.

Fietslease Holland is landelijk actief. Je kan dus overal een mountainbike leasen, wat ook wordt gedaan. In Amsterdam, in Utrecht, Groningen of Den Haag lease je jouw eigen mountainbike. 

Lease je mountainbike

Er zijn twee verschillende soorten type mountainbikes. Dit is de belangrijkste keuze die je bij het uitzoeken van jouw fiets kiest. Dit heeft alles te maken met de vering van de fiets.

Hardtail mountainbike leasen

Breed inzetbaar, dat is dit soort mountainbike. Het is een fiets voor in het bos maar is ook goed op verharde weg in te zetten. Door de stijfheid van de fiets is het een fiets met veel trapkracht. In samenhang met het lichte gewicht is dit een fiets die erg geschikt is om bergop te gaan. Doordat de fiets wat stijver is zorgt dit er wel voor dat het dat je meer schokken voelt dan bij een full suspension mountainbike.
 

Full-suspension mountainbike leasen

Bij een full-suspension mountainbike zit er ook een verende voorvork op de fiets, maar ook een achtervering in het frame. Dit zorgt ervoor dat hij de schokken perfect opvangt. Mensen suggereren dat dit bij voorbaat zorgt voor een comfortabele fietsrit. Dit hoeft niet zo te zijn. Naast dat het fijn is dat de fiets schokken opvangt, heeft deze fiets een minder comfortabele zithouding. Een full suspension mountainbike wordt vaak gebruikt voor ruwere omstandigheden. 

 

Versnellingsgroep 

Bij een mountainbike is een versnellingsgroep erg belangrijk. Hoe beter de schakelgroep, hoe beter het schakelen verloopt. Hierbij is het belangrijk om te letten hoe de snelheid en de betrouwbaarheid van het schakelen is. Ook moet de versnellingsgroep niet te zwaar zijn. Hoe zwaarder de versnellingsgroep, hoe zwaarder de fiets in het algemeen wordt. Elke fabrikant biedt verschillende kwaliteit versnellingsgroepen aan. Je hebt bij mountainbikes keuze tussen de merken Shimano.