Ons verhaal 2020-04-08T09:08:44+00:00

Ons verhaal

We vinden een weg, of we maken er één!

#gatochfietsen

Een peloton raast voorbij. “Uit de wind blijven!” wordt er geroepen vanuit de ploegenwagen. Het peloton wordt op een lint getrokken, er ontstaan waaiers. Het is bijna onmogelijk om van waaier 2 naar waaier 1 te fietsen. Het kaf wordt van het koren gescheiden.

Is de koers nu gespeeld? “Nee, dat nooit”. Koers is nooit gespeeld.

Fietslease Holland neemt de uitdaging aan. Wij zorgen ervoor dat wij als leasemaatschappij niet alleen betrouwbaar zijn. Door onze passie voor ‘de fiets’ maken we onze financiële dienstverlening levendig en ondersteunen we onze klanten, partners en dealers waar nodig is, en verder.

Om in wielertermen te spreken, jij bent onze kopman. Wij houden je uit de wind de hele leasetermijn. Dit doen we omdat we een duidelijke missie hebben.

“Fietslease Holland wil de mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezonde werk- en leefomgeving creëren.”

Werken bij

Ons aanbod

Neem contact op

Faciliteren

Onze werkzaamheden kan je het beste samenvatten in één woord. Faciliteren. We zijn een onafhankelijke leasemaatschappij die volledige ondersteuning biedt bij:

Wij bereiken ons doel door te handelen naar onze waarden. Wij willen ons steentje bijdragen een betere mobiliteit en gezondere leefomgeving. Fietslease Holland is een proactieve organisatie die altijd mee denkt en kijkt naar de mogelijkheden die het beste zijn voor onze klanten, partners en dealers. Dit zorgt ervoor dat we een persoonlijke aanpak hebben en flexibel zijn. We zeggen niet voor niks vaak “We vinden een weg, of we maken er één”. En mocht er dan echt geen weg zijn, pakken we de mountainbike…

Waarmee mogen we je helpen?

Fietsplan

Leisure

Deelfiets

Particulier