Header blog

6 voordelen voor het leasen van jouw fiets

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een fiets niet te kopen maar juist om deze te leasen! Waarom dit zo is? Wij kunnen je dit eenvoudig uitleggen aan de hand van de 5 belangrijkste voordelen van de lease fiets. De kans is groot dat je hetzelfde (fiets) pad zult volgen als de vele mensen die je voor zijn gegaan. Waarom zou je het jezelf niet makkelijker maken als dat kan?!Je hebt niet altijd tegenwind! 

1. Een lease fiets laat jou niet staan

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets wil je uiteraard nog niet nadenken over de kosten van het onderhoud, maar toch is dit een kostenpost waar je zeker wel rekening mee moet houden bij het maken van je keuze. Ook een nieuwe fiets heeft immers een onderhoudsbehoefte. Het onderhoud van een fiets is belangrijk om de levensduur van je vervoermiddel te verlengen en om ervoor te zorgen dat de (elektrische) fiets jou niet laat staan, in dit geval letterlijk. De kosten voor het onderhoud van een fiets kunnen echter wel flink oplopen! Als je een lease fiets van Fietslease Holland gebruikt, hoef je hier niet over na te denken. Deze kosten zitten inbegrepen in de leaseprijs. Je krijgt zelfs automatisch bericht als je fiets toe is aan een onderhoudsbeurt. Ook die zorg nemen we uit handen. 

2. Lease een fiets en weet waar je aan toe bent

Bij Fietslease Holland staan we voor duidelijkheid. Ons concept kunnen we eenvoudig uitleggen: je hebt de beschikking over een uitstekende fiets en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Dit klinkt eenvoudig maar zo is het ook. Wij nemen de kosten voor onderhoud of andere onverwachte reparaties op ons. Dit zit allemaal in de lease constructie verwerkt. Je weet dus precies waar je (financieel) aan toe bent. Daarnaast geven we je bij een e-bike ook nog eens een verlengde garantie op de accu! Zekerheid voor alles! 

Lees hier hoe jij een lease fiets kan aanvragen.

3. Geen grote uitgave

Met de komst van de e-bike is de gemiddelde aanschafprijs van een fiets behoorlijk gestegen. Voor een goede e-bike betaal je al gauw € 2.500,-. Bij het afsluiten van een leasecontract houd je dit geld lekker in je zak voor andere dingen en kan je een kwalitatief betere fiets leasen dan je van te voren dacht! Je spreid je kosten terwijl je fiets wordt onderhouden, voorzien is van pechhulp en is verzekerd.

Bekijk hier ons aanbod.

 

4. Je kan je fiets privé en zakelijk combineren

Steeds meer bedrijven stimuleren het personeel om met de fiets te komen. Het aanbod van Fietslease Holland sluit hierbij aan. Wij bieden maatwerk oplossingen om in samenspraakmet je werkgever een fiets te leasen. Dit kan zelfs een hele voordelige optie zijn voor je werkgever en niet alleen financieel. Je hebt immers géén last van files, komt niet te laat door vertragingen van het ov en je bent even lekker in beweging na een drukke dag op kantoor. Een ideaal alternatief dus!  

Lees hier meer over het leasen van fietsen voor bedrijven.

5. Altijd een nieuwe fiets

Wist je dat je al tot één jaar van tevoren een nieuwe fiets kunt uitzoeken? Als je bijvoorbeeld een leaseovereenkomst hebt voor 48 maanden, kun je er na 36 maanden voor kiezen om een nieuw model te gaan rijden. Je verlengt dan gewoon je contract en hoeft de overige 12 maanden niet te betalen. Je hebt dus altijd de beschikking over een nieuwe fiets. 

6. Je kan elke fiets leasen, en overal!

Het maakt niet uit welke je fiets wilt en waar je de fiets wilt aanschaffen je kan ze allemaal leasen! Wil jij een fiets leasen die niet in onze webshop staat? Of wil jij een fiets leasen, maar wel aanschaffen bij de fietsenwinkel in het dorp waar je gewend bent om jouw onderhoud te laten doen? Dit is mogelijk! Neem gewoon contact op met ons en we gaan het voor je regel

Deel dit bericht