Wat is private lease?

/Wat is private lease?
Wat is private lease? 2020-04-08T07:19:04+00:00

Nederland is hét fietsland bij uitstek. We fietsen om op ons werk te komen, de boodschappen te doen, om fit te worden of om gezellig met het gezin een rondje te rijden. De fiets zit in ons DNA. Al die kilometers wil je zonder zorgen fietsen. 

Daarom heeft Fietslease Holland als doel gesteld om van jouw zorgeloze kilometers onze zorg te maken. Voor een vast bedrag per maand heb jij dus een mooie (elektrische) fiets. Zonder hoge aanschafkosten, zonder zorgen over verzekering, reparatie en onderhoud maar met heel veel extra fietsplezier. 

Wil jij dus niet meer achteraan sluiten in de file, maar fit op je werk komen? Lease dan een fiets bij Fietslease Holland! 

Meer informatie over het jouw droomfiets? Of heb je advies nodig? Bel dan gerust: 085 90 22 111 of mail naar info@fietsleaseholland.nl

Jouw voordelen

  • Persoonlijk advies, we adviseren over de lease of welke fiets het beste bij jou past.
  • Geen grote uitgaves, maar een vast bedrag per maand.
  • Transparante voorwaarde met looptijd van 36 of 48 maanden
  • Inclusief; verzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud.
  • Eerste recht tot koop

Het bestellen van een lease fiets is heel eenvoudig. Dit kan bij jouw fietsenwinkel in de buurt, of via onze website. Na het bestellen krijg je binnen 24 uur te horen of de aanvraag is goedgekeurd. 

Als de aanvraag is goedgekeurd gaan we over tot levering. Dit kan op twee manieren. Je krijgt de fiets thuis bezorgd, of je haalt hem op bij je plaatselijke fietsenwinkel. 

Gedurende de looptijd hoef je niet aan je onderhoud te denken. Elk jaar ontvangt de fiets een standaard onderhoudsbeurt, waarvan je tijdig op de hoogte wordt gesteld. Zo rijdt je altijd op een goede fiets.

Als je bij Fietslease Holland een fiets leaset krijg je het full-service pakket er bij. In dit pakket zit ook je verzekering. De fiets is tegen diefstal en schade verzekerd zonder eigen risico.

Bij het leasen van een fiets heb je gewoon de gebruikelijke fabrieksgarantie. Als je een elektrische fiets leaset voegen wij hier een jaar langere accu garantie aan toe! 

klantenservice fietsleaseholland