Stadsfiets leasen

/Stadsfiets leasen
Stadsfiets leasen 2019-09-26T13:48:38+00:00

Wie kent hem niet? De traditionele en meest bekende fiets die we in Nederland kennen, de stadsfiets. Iedere dag fietst het grootste gedeelte van de 19 miljoen fietsers op een stadsfiets naar het werk, naar school of gewoon om te genieten. Ze zijn er in alle verschillende soorten en deze stadsfiets lease je nu al bij Fietslease Holland. 

Een stadsfiets leasen, waarom?

Het leasen van een stadsfiets bij Fietslease Holland biedt voordelen voor jou! Door een fiets te leasen verspreidt je de aanschafprijs, waardoor je niet in één keer een groot aankoopbedrag hoeft te betalen. Daarnaast heb je geen omkijken naar het onderhoud en de verzekeringen van de fiets. Wij bieden de full-service die de fiets nodig heeft en jij hoeft alleen nog maar op je fiets te genieten van de fietsrit.

Een aantal voordelen op een rijtje

Kan ik als particulier een stadsfiets leasen? 

Als particulier een stadsfiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren. 

Bekijk hier hoe het werkt. 

Hoe kan ik via mijn werkgever een stadsfiets leasen?

Fietslease Holland biedt dé oplossing voor het zakelijke leasen van stadsfiets. Wij bieden een fietsplan aan waar werkgever en werknemer optimaal van profiteert. 

Lees hier alles over ons fietsplan

Kan ik elke stadsfiets leasen? 

Het is mogelijk om elke stadsfiets te leasen. Ook als de fiets niet op onze website staat. Mocht jij een stadsfiets willen leasen die niet op onze webshop staat, neem dan contact op! We stellen graag een offerte op. 

Bekijk hier ons aanbod.

Wat kost het leasen van een stadsfiets?

De kosten van de lease van jouw stadsfiets hangt af van de prijs van de fiets. De voordelen van een lease fiets ten opzichte van een koop, is dat jij het aankoopbedrag van een stadsfiets verdeelt over de looptijd van jouw lease contract. 

Never change a winning team!

Dat is wat veel mensen bij de stadsfiets denken. Stadsfietsen staan er om bekend dat ze er van allerlei merken zijn en in veel soorten te verkrijgen zijn. Veel stadsfietsen zijn van goede kwaliteit. Mensen blijven daarom vaak trouw aan de stadsfiets. Naast de kwaliteit van veel fietsen zijn ze makkelijk te onderhouden. Niet te veel poespas, maar waar het om draait: goed kunnen fietsen. Zoals bij iedere fiets zijn er wel allerlei dingen die een stadsfiets, jouw stadsfiets maken Denk hierbij aan het model van de fiets, het type en aantal versnellingen, het type aandrijving en het type rem.