Transportfiets leasen

/Transportfiets leasen
Transportfiets leasen 2019-09-26T13:18:55+00:00

Een fiets met net iets meer ruimte dan veel andere fietsen, de transportfiets. Door een rekje aan het stuur kun je gemakkelijk je spullen kwijt tijdens je rit op de fiets. Ideaal voor je schooltas of die boodschappen de net iets te zwaar is om aan je stuur te hangen. Jouw transportfiets leasen? Dat kan bij Fietslease Holland! 

Een transportfiets leasen, waarom?

Het leasen van een transportfiets bij Fietslease Holland biedt voordelen voor jou! Door een fiets te leasen verspreidt je de aanschafprijs, waardoor je niet in één keer een groot aankoopbedrag hoeft te betalen. Daarnaast heb je geen omkijken naar het onderhoud en de verzekeringen van de fiets. Wij bieden de full-service die de fiets nodig heeft en jij hoeft alleen nog maar op je fiets te genieten van de fietsrit.

Een aantal voordelen op een rijtje

Kan ik als particulier een transportfiets leasen? 

Als particulier een transportfiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren. 

Bekijk hier hoe het werkt. 

Hoe kan ik via mijn werkgever een transportfiets leasen?

Fietslease Holland biedt dé oplossing voor het zakelijke leasen van stadsfiets. Wij bieden een fietsplan aan waar werkgever en werknemer optimaal van profiteert. 

Lees hier alles over ons fietsplan

Kan ik elke transportfiets leasen? 

Het is mogelijk om elke transportfiets te leasen. Ook als de fiets niet op onze website staat. Mocht jij een stadsfiets willen leasen die niet op onze webshop staat, neem dan contact op! We stellen graag een offerte op. 

Bekijk hier ons aanbod.

Wat kost het leasen van een transportfiets?

De kosten van de lease van jouw transportfiets hangt af van de prijs van de fiets. De voordelen van een lease fiets ten opzichte van een koop, is dat jij het aankoopbedrag van een transportfiets verdeelt over de looptijd van jouw lease contract. 

Wat maakt de fiets een transportfiets?

Dit draait allemaal om het rekje wat aan de voorkant van de fiets te vinden is. Zoals de naam al zegt is de fiets bedoeld voor transport. Het rekje dient voor het veilig en comfortabel vervoeren van spullen. Denk aan je school- of werktas die niet meer aan je stuur hoeft te hangen. Een voordeel wat de fiets met zich meeneemt is het gewicht van de fiets zelf. Doordat de fietsen zijn gemaakt van aluminium zijn ze erg licht. Ondanks dat er veel merken zijn, is de transportfiets over het algemeen een sterke fiets.

Heb je nog vragen over het leasen van een fiets? Neem dan gerust even contact op!