Werkgever

/Werkgever
Werkgever 2020-05-22T10:06:39+00:00

VOOR WERKGEVERS

FIETSPLAN:
HOE WERKT HET?

De werkgever gaat samen met Fietslease Holland een overeenkomst aan voor het aanbieden van een fietsplan aan zijn/haar werknemers. Deze overeenkomst omvat de eisen die door de werkgever zijn gesteld aan het fietsplan, zoals bijvoorbeeld maandbudget, looptijd, eigen bijdrage en type fiets. Na het aangaan van deze overeenkomst neemt Fietslease Holland met BusinessBike de volledige verzorging van het fietsplan over. Wij lichten persoonlijk alle werknemers in over de mogelijkheden, waarna zij via de online omgeving zelf een fiets naar keuze kunnen bestellen.

Dit uiteraard binnen de gestelde eisen van de werkgever. Elke fiets wordt aan het lopende contract toegevoegd, waarna de werkgever elke maand de totale maandlasten betaald. De werkgever heeft een eigen beheeromgeving in het BusinessBike Portal, waar alle benodigde informatie te vinden is om de maandlasten per werknemer te verrekenen.

DE FIETS

Bij Fietslease Holland kiest de werknemer online makkelijk uit een gevarieerd aanbod van A-merken en modellen. Heeft de werknemer een fiets op het oog die niet in ons assortiment voorkomt? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden om deze via bijvoorbeeld tussenlevering ook te kunnen leveren.

De gekozen fiets wordt door een gediplomeerd monteur rijklaar gemaakt bij een van de fietsenwinkels waar wij mee samenwerken en daarna door ons bezorgd op kantoor. De werknemer kan zijn/haar fiets direct in gebruik nemen. Voor het rijklaar afleveren rekenen wij eenmalig € 35,- kosten rijklaar maken.

DE LEASEPRIJS

Fietslease Holland staat voor snel, voordelig en transparant. Wij zullen dan ook altijd duidelijk communiceren hoe de gegeven prijs tot stand komt. De leaseprijs is bij ons altijd opgebouwd uit een aantal componenten:

Alle stadsfietsen en e-bikes worden bij ons verzekerd afgeleverd. Eventueel kan deze verzekering weggelaten worden, de premie wordt dan in mindering gebracht op het leasebedrag.

Meer info

De fiets is altijd voorzien van de standaard fabrieksgarantie. Claims worden rechtstreeks door ons afgehandeld.

Meer info

Naar uw wens kunnen wij ook onderhoud op locatie verzorgen voor de fietsen. Dit doen wij in samenwerking met plaatselijke fietsenwinkels.

INFORMATIEPAKKET AANVRAGEN

Wij overtuigen u graag van de voordelen die ons fietsplan BusinessBike uw organisatie kan bieden. Wij stellen daarom graag een informatiepakket samen. Hierin belichten we de consequenties van een fietsplan voor bijvoorbeeld de afdeling HR en administratie en kunnen wij een berekening maken van het besparingspotentieel als meer medewerkers op de fiets naar het werk komen. Dit kunnen wij berekenen aan de hand van het aantal FTE’s van uw organisatie en het aantal leaseauto’s wat op dit moment in omloop is.

    Aantal leaseauto's