Werknemer

/Werknemer
Werknemer 2020-05-22T10:07:31+00:00

VOOR WERKNEMERS

HOE WERKT HET?

Uw werkgever gaat met Fietslease Holland een samenwerking aan voor het aanbieden van een fietsplan. Na het aangaan van deze samenwerking kunt u als werknemer, binnen de gestelde eisen door uw werkgever, heel makkelijk een fiets bij ons bestellen. Dit doet u in onze online omgeving, het BusinessBike portal. U kunt daar ook eventueel accessoires bestellen.

Met het bestellen van een fiets gaat u als gebruiker een gebruikersovereenkomst aan met ons, waarin een aantal dingen zijn vastgelegd omtrent het gebruik van de fiets. Na afloop van de looptijd is de fiets geheel door uw werkgever verrekend, en is deze dus uw eigendom.

DE FIETS

Bij Fietslease Holland kiest u online makkelijk uit een gevarieerd aanbod van A-merken en modellen. Heeft u een fiets op het oog die niet in ons assortiment voorkomt? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden om deze via bijvoorbeeld tussenlevering ook te kunnen leveren.

De gekozen fiets wordt door een gediplomeerd monteur rijklaar gemaakt bij een van de fietsenwinkels waar wij mee samenwerken en daarna door ons bezorgd bij u op kantoor. U kunt dan direct uw fiets in gebruik nemen. Als de verzekering in uw overeenkomst is opgenomen, is uw fiets vanaf aflevering direct verzekerd.

DE LEASEPRIJS

Fietslease Holland staat voor snel, voordelig en transparant. Wij zullen dan ook altijd duidelijk communiceren hoe de gegeven prijs tot stand komt. De leaseprijs is bij ons altijd opgebouwd uit een aantal componenten:

Alle stadsfietsen en e-bikes worden bij ons verzekerd afgeleverd. Eventueel kan deze verzekering weggelaten worden, de premie wordt dan in mindering gebracht op het leasebedrag.

Meer info

De fiets is altijd voorzien van de standaard fabrieksgarantie. Claims worden rechtstreeks door ons afgehandeld.

Meer info

Naar uw wens kunnen wij ook onderhoud op locatie verzorgen voor de fietsen. Dit doen wij in samenwerking met plaatselijke fietsenwinkels.

INFORMATIEPAKKET AANVRAGEN

Wij overtuigen u graag van de voordelen die ons fietsplan BusinessBike uw organisatie kan bieden. Wij stellen daarom graag een informatiepakket samen. Hierin belichten we de consequenties van een fietsplan voor bijvoorbeeld de afdeling HR en administratie en kunnen wij een berekening maken van het besparingspotentieel als meer medewerkers op de fiets naar het werk komen. Dit kunnen wij berekenen aan de hand van het aantal FTE’s van uw organisatie en het aantal leaseauto’s wat op dit moment in omloop is.

    Aantal leaseauto's