Woon-werk verkeer fiets leasen

/Woon-werk verkeer fiets leasen
Woon-werk verkeer fiets leasen 2020-04-20T12:03:57+00:00

Op je fiets sportief naar je werk en weer naar huis, dat is de toekomst. Geen last meer van files en overvolle straten, maar zo mobiel mogelijk zijn. Mobiliteit en vitaliteit zijn twee zaken die bij bedrijven steeds belangrijker zijn. Het leasen van een fiets is wat beide vlakken raakt. Fietslease Holland gelooft in een duurzame samenleving waarbij de fiets bijdraagt aan een flexibelere mobiliteit en een organisatie met vitalere medewerkers. Een woon-werkverkeer fiets leasen is daarom zo geschikt.

Een woon-werkverkeer fiets leasen, waarom? 

Het leasen van een woon-werkverkeer fiets bij Fietslease Holland biedt voordelen voor jou! Door een fiets te leasen verspreidt je de aanschafprijs, waardoor je niet in één keer een groot aankoopbedrag hoeft te betalen. Daarnaast heb je geen omkijken naar het onderhoud en de verzekeringen van de fiets. Wij bieden de service die de fiets nodig heeft en jij hoeft alleen nog maar op je fiets te genieten van de fietsrit.

Een aantal voordelen op een rijtje

Kan ik als particulier een woon-werk verkeer fiets leasen? 

Als particulier een woon-werk verkeer fiets leasen kan snel en eenvoudig. Je kiest de fiets die je wilt en vraagt een offerte aan. Binnen 24 uur krijg je reactie en ontvang je de contract stukken. Nadat het contract ondertekend retour is gekomen gaan wij je fiets uitleveren. 

Bekijk hier hoe het werkt. 

Hoe kan ik via mijn werkgever een woon-werk verkeer fiets leasen? 

Fietslease Holland biedt dé oplossing voor het zakelijke leasen van woon-werk verkeer fiets. Wij bieden een fietsplan aan waar werkgever en werknemer optimaal van profiteert. 

Lees hier alles over ons fietsplan

Heb je nog vragen of wil je een woon-werk verkeer fiets leasen? neem dan gerust contact met ons op!

Wat is een woon-werk verkeer fiets? 

Als we het hebben over woon-werkverkeer fietsen, hebben we het eigenlijk over verschillende soorten fietsen. Dit begrip is een verzamelnaam van fietsen die erg geschikt zijn om te gebruiken voor het fietsen naar bijvoorbeeld je werk. 

Zo is de stadsfiets een typisch voorbeeld van een woon-werkverkeer fiets. Dit is een fiets die we kennen als de meest voorkomende fiets en is qua prijs niet al te hoog. Een stadsfiets leasen is positief, omdat de fietsen er om bekend staan dat ze lang meegaan.

Een sportfiets leasen is ook uitermate geschikt als woon-werkverkeer fiets. Het is een fiets die comfort biedt en tegelijkertijd wendbaar en snel is. Ook heeft deze fiets als voordeel dat het makkelijk te gebruiken is om bagage mee te nemen. Je werk tas op de fiets is dus geen enkel probleem.

Verder zie je dat de e-bike ook steeds meer wordt gebruikt. Je legt korte en lange afstanden gemakkelijk af door de ondersteuning die de fiets biedt. Een -bike leasen zorgt ervoor dat je de stap, om de auto te laten staan, makkelijker maakt. 

Als laatste heb je de speed-pedelecDeze fiets gaat 45 k/m per uur, waardoor je veel kilometers aflegt in een relatief korte tijd. Woon je wat verder van je werk af en vindt je dit op een normale stadsfiets niet haalbaar. Dan is een speed-pedelec leasen een uitstekende oplossing, zodat je de fiets pakt.

Het voordeel van leasen

Eerder ging het al kort over de voordelen van het leasen van een fiets door de nieuwe wetgeving die in 2020 ingaat. Maar wat gaat het daadwerkelijk veranderen? De nieuwe wetgeving zorgt ervoor dat er 7% bijtelling komt op het leasen van een fiets. Op dit moment zijn er nog allerlei regels wat er voor zorgt dat het leasen van een fiets niet uitnodigend kan zijn. Zo moet je op dit moment iedere kilometer die je privé met de fiets rijdt opschrijven. Dit wordt dus anders. Lees hier meer over in de blog Fiets van de zaak wordt aantrekkelijker.