Bedrijfsfiets leasen

/Bedrijfsfiets leasen
Bedrijfsfiets leasen 2020-09-15T07:55:10+00:00
veloretti_re_1316-min

Bedrijfsfiets leasen

Rijd in stijl van de organisatie

De bedrijfsfietsen zorgen ervoor dat jouw personeel straalt op de fiets!

Profiteer van ons full service pakket

Bij het leasen van een bakfiets hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering en pechhulp!

Totaal oplossing

Er zijn verschilende oplossingen om de fiets in te zetten. Je kunt bedrijfsfietsen als deelfiets inzetten of met het fietsplan. Lease hier bedrijfsfietsen.

Wat is een bedrijfsfiets?

Een bedrijfsfiets lease je bij Fietslease Holland. Lease als organisatie fietsen voor algemeen gebruik. De bedrijfsfiets, ook wel de deelfiets, zorgt ervoor dat je als organisatie je steentje bijdraagt aan een betere mobiliteit. Dit kunnen alle fietsen zijn. Populaire fietsen zijn: 

Bedrijfsfiets met logo

Laat jezelf zien! Met een custom bedrijfsfiets lease je een fiets in de stijl van jouw organisatie. Lease fietsen voor jouw organisatie om de auto vaker te laten staan en fietsgebruik te stimuleren. Rijd geheel in stijl van de organisatie naar afspraken toe, of haal een boodschap op jouw bedrijfsfiets. 

Vrijblijvend een adviesgesprek?

Bel met één van onze lease adviseurs of stuur een email. Wij helpen je graag bij het inzetten van bakfietsen. 

Meer informatie?

Voordelen van lease

Veel gestelde vragen

Of je nu een stadsfiets of een elektrische fiets leaset, bij Fietslease Holland maakt het niet uit je hebt de vrij keuze. Wel kijken we samen met jou naar het gebruik van de fietsen. Naar aanleiding hiervan zullen onze lease adviseurs fietsen naar voren schuiven. Een veel gebruikte bedrijfsfiets is onze eigen FLH Businessbike. Deze fiets is robuust, onderhoudsarm en comfortabel. 

Bekijk hier de FLH Businessbike 

Een bedrijfsfiets leasen kan snel geregeld worden. Tijdens het voortraject stellen we het aantal- en type fietsen vast. Als we dit weten kunnen we de aanvraag doorzetten en kunnen de contracten geregeld worden. Afhankelijk van de aantallen kunnen we soms al binnen anderhalve week de fietsen bij je hebben! 

De maandelijkse kosten hangt af van de prijs van de fiets. Hoe hoger de aanschafprijs hoe hoger de maandelijkse leaseprijs.

De leaseprijs is opgebouwd uit de volgende componenten: 

  • Het gebruik van de fiets
  • Onderhoud en reparatie
  • Verzekering, diefstal en schade 
  • Accugarantie
  • 24/7 pechhulp

Afhankelijk van de fiets raden wij bij veel verschillende gebruikers aan om voor een smart lock oplossing te kiezen. Zo boek je vanaf een app de fiets. 

Bij een operational lease is Fietslease Holland eigenaar van de fiets. Na het lease termijn kan je de fiets overnemen of een nieuwe uitkiezen.

Een bedrijfsfiets kan je zakelijk financial leasen. Als je particulier een bedrijfsfiets leaset, lease je deze operational.