Deelfietsen leasen

/Deelfietsen leasen
Deelfietsen leasen 2020-04-08T12:09:42+00:00
deelfiets leasen

Zakelijke deelfietsen

Duurzamer, vitaler en mobieler

Het inzetten van fietsen binnen de organisatie heeft veel raakvlakken met diverse maatschappelijke uitdagingen.

Zet je organisatie in beweging

Met de lease deelfiets zet je de organisatie letterlijk in beweging. De deelfiets is ideaal bij gebruik voor de afspraken in de buurt.

Fietsen voor intern gebruik

Leg de kleine afstanden niet meer met de auto, maar met de fiets af! Met een zakelijke deelfiets leasen kies je voor service, zekerheid en vitaliteit in je bedrijf. Dit alles voor een vast bedrag per maand

Met de zakelijke deelfiets komt je bedrijf letterlijk in beweging. De deelfiets is ideaal bij gebruik voor de afspraken in de buurt of natuurlijk als het mooi weer is. Door de zakelijke deelfiets te leasen kies je voor service, zekerheid en vitaliteit in je bedrijf. Dit alles voor een vast bedrag per maand. 

Een deelfiets zakelijk leasen? Zo werk het: 

Met de zakelijke deelfiets stimuleer je eenvoudig het gebruik van de fiets binnen jouw organisatie. De deelfiets lease je voor algemeen gebruik. Voor een vast bedrag per maand kan je een stadsfiets of elektrische fiets leasen. Je kan hier heel eenvoudig een deelfiets aanvragen bij Fietslease Holland. 

Het leasen van een fietsen is erg eenvoudig en fiscaal erg interessant. Daarnaast heb je totaal geen omkijken naar de fiets. Dit wil zeggen dat je onderhoud, de verzekering, reparaties, pechhulp en garantie onze zorg zijn. Dus, jij geniet van de gezonde kilometers. Fietslease Holland regelt de rest. 

De voordelen voor jouw organisatie

Meer beweging op de werkvloer

Inclusief reserveringsysteem

Een betere mobiliteit in Nederland

Mogelijk in eigen huisstijl!

Straal duurzaamheid uit

Meer parkeerruimte voor je klanten

Waarom een deelfiets leasen? 

Het leasen van een deelfiets heeft verschillende voordelen die raakvlakken hebben met belangrijke thema’s binnen bedrijven. Om te beginnen met de vitaliteit van werknemers. Dat beweging goed voor je is hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. Maar je wordt hier ook productiever van. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om de auto te laten staan en op de fiets naar je werk te gaan. De auto laten staan heeft ook invloed op onze mobiliteit in Nederland en het milieu. Beide onderwerpen divan essentieel belang zijn en waarbij je op deze manier jouw steentje bij kan dragen met je organisatie.  

Naast de vitaliteit, de mobiliteit en het milieu heeft het leasen van een fiets ook positieve invloed op je portemonnee. Zo kan je fiscaal aantrekkelijk een zakelijke fiets leasen en gelden er vanaf 2020 nieuwe regels die het zakelijk leasen nog aantrekkelijker maken.  

Meer informatie over de deelfiets?

Wil je meer informatie over hoe de deelfiets het beste bij jouw organisatie ingezet kan worden? Neem contact op! 

Bel mij!

Liever gebeld worden? Dat kan. 
Laat je telefoonnummer hier achter.