Een fiets leasen als ZZP’er

/Een fiets leasen als ZZP’er
Een fiets leasen als ZZP’er 2019-09-07T12:49:39+00:00

Op de lease fiets naar je afspraken

Een fiets leasen bij Fietslease Holland is eenvoudig. Ook voor zelfstandig ondernemers die een fiets willen leasen zorgen we ervoor dat je snel een goede fiets kunt leasen met alle fiscale voordelen. 

Steeds vaker pakken ondernemers de fiets. Parkeerkosten zijn duur, je hebt meer zekerheid om op tijd op je afspraak te zijn en daarnaast ben je weer lekker even buiten. De fiets is natuurlijk iets typisch Nederlands en hoort bij onze cultuur. Een fiets leasen is nog relatief nieuw. Het zakelijke leasen van een fiets bied fiscale voordelen voor zzp’ers.

Je rijdt dus voor een paar tientjes op je gloednieuwe e-bike naar je afspraak.

Een fiets leasen en het privé gebruik

Het leasen van een fiets is erg eenvoudig. Het zorgt ervoor dat we met z’n allen vaker de auto laten staan en dat we niet meer achter aan sluiten in de file. Vanaf 1 januari 2020 wordt de wetgeving over het leasen van fietsen vereenvoudigd. Dit gaat ervoor zorgen dat het aantrekkelijker en makkelijker is om zakelijk een fiets te leasen. Er wordt hier vooral gesproken over zakelijk fietsen leasen. Maar, door de nieuwe bijtellingsregeling kan jij voor een tientje in de maand een hele mooie fiets leasen. Het maakt hier niet uit wat voor soort fiets het is. Je mag dus ook een mountainbike of racefiets leasen.

Fiscale voordelen van het leasen van een fiets als ondernemer

Als ondernemer kan je op verschillende manieren een fiets leasen. Dit is fiscaal gezien interessant maar er hangen hier nog een aantal voordelen aan. Lees hier alles over de fiets van de zaak

Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact op!