Een fiets leasen als ZZP’er

/Een fiets leasen als ZZP’er
Een fiets leasen als ZZP’er 2020-03-09T21:32:47+00:00
cowboy-leasen

Lease je fiets

Fietsend naar jouw klanten, een nieuwe trend.

Steeds meer zelfstandig ondernemers kiezen ervoor om de fiets te pakken. Met de fiets ben je in veel gevallen veel mobieler dan met de auto.

Wordt volledig ondersteund

Fietslease Holland biedt op verschillende gebieden een meerwaarde voor jou als zelfstandig ondernemer. Niet alleen adviseren wij over welke leasevorm het beste bij je past. We kijken ook mee welke fiets er het beste bij je past.

Profiteer van de fiscale voordeen

Naast het fiscale voordeel wat je belastingtechnisch kun je vaak gebruik maken van de kleinschalligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Eenvoudig en snel een lease fiets aanvragen

Als ZZP’er wil je het liefst zo min mogelijk randzaken hebben. Bij Fietslease Holland zorgen wij ervoor dat je kan bezig blijven met je werk. We regelen de levering, het onderhoud, de verzekering zonder dat jij er omkijken naar hebt. Wil jij advies over welke fiets er het beste bij jou past? We helpen je graag!

Een fiets leasen en het privé gebruik

Het leasen van een fiets is erg eenvoudig. Het zorgt ervoor dat we met z’n allen vaker de auto laten staan en dat we niet meer achter aan sluiten in de file. Vanaf 1 januari 2020 is de wetgeving over het leasen van fietsen vereenvoudigd. Dit zorgt ervoor dat het aantrekkelijker en makkelijker is om zakelijk een fiets te leasen. Er wordt hier vooral gesproken over zakelijk fietsen leasen. Door de bijtellingsregeling betaal je 7% bijtelling over de fiets. Het maakt hier niet uit wat voor soort fiets het is, je mag dus ook een mountainbike of racefiets leasen.

Fiscale voordelen van het leasen van een fiets als zelfstandig ondernemer

Wil jij een fiets leasen als ZZP’er? Dan is het goed om even te kijken wat je precies wilt. Er zijn twee lease vormen. operational lease en financial lease. 

Bij een operational lease zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat het onderhoud geregeld is, de verzekering en pechhulp. Kortom, jij hoeft je nergens zorgen over te maken. De fiets blijft eigendom van Fietslease Holland. Deze komt dus ook niet op je balans. 

Bij een financial lease is de fiets vanaf het begin eigendom van jou. Je hebt bij een Financial lease vanaf 2300,- vaak recht op de KIA (kleinschalligheidsinvesteringsaftrek). Het nadeel van een financial lease is dat er geen verzekering en andere services worden toegevoegd. Dit is optioneel, maar komt vaak duurder uit dan bij de operational lease.

Lees hier alles over het zakelijke fiets leasen

Een fiets leasen als ZZP'er bij Fietslease Holland

Persoonlijk advies

Eenvoudig en duidelijk

 • Onze klantenservice helpt je met alle vragen.
 • Je hebt geen omkijken naar een lease fiets, alles wordt geregeld!

Fiscaal voordelig

 • Zakelijk aankopen
 • Mogelijkheid van kleinschalligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Draag bij...

 • Aan een beter milieu
 • Aan minder files
 • Aan je eigen gezondheid

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

 • Je kunt een fiets uitkiezen en die bij je plaatselijke dealer ophalen. Zo ben je altijd snel geholpen!
 • Onderhoud en reparaties zijn altijd snel geregeld.

Focus op je eigen werk!

 • Doe waar je goed in bent, dat doen wij ook!
 • Geen tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden

Een fiets leasen als ZZP'er?

Wil je meer informatie over leasen van fietsen als zzp’er? Mogen we met je meedenken over welke fiets het beste bij je past? Neem direct contact op. Bel naar 085 90 22 111 of laat een bericht achter. 

Bel mij!

Liever gebeld worden? Dat kan. 
Laat je telefoonnummer hier achter.