Een fiets leasen als ZZP’er

/Een fiets leasen als ZZP’er
Een fiets leasen als ZZP’er 2020-10-16T13:23:00+00:00
zzp fietsleasen

Lease je fiets als ZZP'er

Wordt volledig ontzorgd

Als zelfstandig ondernemer moet je de focus houden op de zaken die er voor jou het meeste toe doen. Bij Fietslease Holland ben je amper werk kwijt en rijd je snel een gloednieuwe fiets. Onderhoud en verzekering is geregeld.

Profiteer van ons full service pakket

Bij het leasen van een bakfiets hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering en pechhulp!

Financial of Operational lease

Spreid je kosten en denk aan je schaalbaarheid. Afhankelijk van jouw business kan de lease fiets een belangrijke rol spelen in schaalbaarheid.

Hoe werkt het leasen van een fiets voor een ZZP'er?

Stap 1: Laat je adviseren

Voor de aanvraag is het van belang dat je de juiste informatie hebt. Wil je 36 of 48 maanden leasen, wil je operational of financial? 

Bij Fietslease Holland staan onze adviseurs voor je klaar. Je kunt ons bellen, stuur een mailtje of bericht ons via de chat. 

bakfiets-particulier-leasen.png
bedrijfsfiets-leasen

Stap 2: Kies je fiets uit

Zoek de fiets uit die het beste bij je past. Wil je een bezorgfiets, of een fiets die je inzet voor algemeen gebruik? Bekijk ons uitgebreide assortiment. 

Racefietsen, mountainbikes en bakfietsen kun je ook leasen via Fietslease Holland.

Stap 3: Vraag je fiets aan

Heb je de fiets gevonden die bij je past? Dan kan je deze aanvragen via de webshop. Vul het formulier in en wij verwerken de order. Op werkdagen heb je binnen 48 uur bericht. 

Zodra de aanvraag is goedgekeurd gaan wij de fiets voor je bestellen en zorgen wij voor levering via een fietsenwinkel bij jou in de buurt. 

 

deelfiets leasen

Meer informatie?

Voordelen van lease

cowboy-leasen

Lease je fiets

Fietsend naar jouw klanten, een nieuwe trend.

Steeds meer zelfstandig ondernemers kiezen ervoor om de fiets te pakken. Met de fiets ben je in veel gevallen veel mobieler dan met de auto.

Wordt volledig ondersteund

Fietslease Holland biedt op verschillende gebieden een meerwaarde voor jou als zelfstandig ondernemer. Niet alleen adviseren wij over welke leasevorm het beste bij je past. We kijken ook mee welke fiets er het beste bij je past.

Profiteer van de fiscale voordeen

Naast het fiscale voordeel wat je belastingtechnisch kun je vaak gebruik maken van de kleinschalligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Eenvoudig en snel een lease fiets aanvragen

Als ZZP’er wil je het liefst zo min mogelijk randzaken hebben. Bij Fietslease Holland zorgen wij ervoor dat je kan bezig blijven met je werk. We regelen de levering, het onderhoud, de verzekering zonder dat jij er omkijken naar hebt. Wil jij advies over welke fiets er het beste bij jou past? We helpen je graag!

Een fiets leasen en het privé gebruik

Het leasen van een fiets is erg eenvoudig. Het zorgt ervoor dat we met z’n allen vaker de auto laten staan en dat we niet meer achter aan sluiten in de file. Vanaf 1 januari 2020 is de wetgeving over het leasen van fietsen vereenvoudigd. Dit zorgt ervoor dat het aantrekkelijker en makkelijker is om zakelijk een fiets te leasen. Er wordt hier vooral gesproken over zakelijk fietsen leasen. Door de bijtellingsregeling betaal je 7% bijtelling over de fiets. Het maakt hier niet uit wat voor soort fiets het is, je mag dus ook een mountainbike of racefiets leasen.

Fiscale voordelen van het leasen van een fiets als zelfstandig ondernemer

Wil jij een fiets leasen als ZZP’er? Dan is het goed om even te kijken wat je precies wilt. Er zijn twee lease vormen. operational lease en financial lease. 

Bij een operational lease zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat het onderhoud geregeld is, de verzekering en pechhulp. Kortom, jij hoeft je nergens zorgen over te maken. De fiets blijft eigendom van Fietslease Holland. Deze komt dus ook niet op je balans. 

Bij een financial lease is de fiets vanaf het begin eigendom van jou. Je hebt bij een Financial lease vanaf 2300,- vaak recht op de KIA (kleinschalligheidsinvesteringsaftrek). Het nadeel van een financial lease is dat er geen verzekering en andere services worden toegevoegd. Dit is optioneel, maar komt vaak duurder uit dan bij de operational lease.

Lees hier alles over het zakelijke fiets leasen

Een fiets leasen als ZZP'er bij Fietslease Holland

Persoonlijk advies

Eenvoudig en duidelijk

Fiscaal voordelig

Draag bij...

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Focus op je eigen werk!

Een fiets leasen als ZZP'er?

Wil je meer informatie over leasen van fietsen als zzp’er? Mogen we met je meedenken over welke fiets het beste bij je past? Neem direct contact op. Bel naar 085 90 22 111 of laat een bericht achter. 

Bel mij!

Liever gebeld worden? Dat kan. 
Laat je telefoonnummer hier achter. 

Hoe kunnen we je helpen?

Informatie over het leasen?

Gelijk fietsen?

Zoek je droomfiets hier uit in onze webshop. Vraag een offerte aan en krijg binnen 24 uur op werkdagen terug of de aanvraag is goedgekeurd.