Lease fietsplan

/Lease fietsplan
Lease fietsplan 2020-09-28T07:26:56+00:00
19_VERVE1plus_W9A3837

Het lease fietsplan

Zet jouw organisatie in beweging

Stimuleer personeel om op de lease fiets naar het werk te gaan. Creëer een dynamische omgeving en zorg voor vitalere, lees, productieve werknemers!

Draag bij aan een betere mobiliteit

We zoeken steeds vaker een alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. De fiets wordt hier steeds vaker voor ingezet. Sluit niet meer achteraan de file en betaal geen torenhoge parkeerkosten meer.

Profiteer van de fiscale voordelen

Een fiets leasen is fiscaal erg aantrekkelijk. 1 januari 2020 is de bijtellingsregeling ingegaan. Hierdoor is het aantrekkelijk om fietsen te leasen voor werknemers.

Voor de werkgever

Stimuleer het fietsgebruik onder werknemers en zet je organisatie in beweging. De fiets past perfect binnen het vitaliteitsplan en draagt bij aan het welzijn van je werknemer.  Geef je de fiets als een leuk extraatje of zet je fiets in voor een duurzamere organisatie. Heb jij vragen? Fietslease Holland faciliteert het hele lease fietsplan van A tot Z. 

 • Nodig werknemers individueel uit in het portal
 • Communicatie over verzekering en onderhoud gebeurt met de medewerker
 • Maandelijks een overzichtelijk verzamelfactuur

Voor de werknemer

Als werknemer een fiets leasen is erg aantrekkelijk. Voor een tientje in de maand lease je al een splinternieuwe elektrische fiets. Deze fiets haal je gewoon op bij de plaatselijke fietsenmaker. Kies je fiets dus lokaal, of laat je adviseren door de klantenservice van Fietslease Holland. 

 • Service en onderhoud altijd om de hoek
 • Persoonlijk advies voor de fiets

Bel mij terug!

Laat je gegevens achter en wordt terug gebeld door een van onze lease adviseurs! 

Veel gestelde vragen?

Als bedrijf sluit je je eenvoudig aan bij Fietslease Holland. Het aanvragen hiervan is binnen 5 minuten gedaan. Vervolgens gaan we een traject aan waarbij we de voorgang bepalen aan de hand van jouw wensen. Ga hier naar het aanmeldformulier en start het lease traject! 

Het lease fietsplan kan via Fietslease Holland heel eenvoudig geïmplementeerd worden. Door onze persoonlijke aanpak wordt het lease traject volledig aangesloten op de wensen van het bedrijf. 

We lopen, afhankelijk van jouw wensen 5 stappen door.

 • Je meld je aan als bedrijf;
 • Als organisatie krijg je een portal, hierin worden voorwaarden bepaald;
 • Via het portal nodig je werknemers uit die gebruik mogen maken van het fietsplan;
 • Via het portal kan de werknemer een fiets uitzoeken, of hij gaat langs een fietsenwinkel;
 • Maandelijks ontvangt de administratie een verzamelfactuur.
 1.  
 1. Fietslease Holland heeft een snel groeiend dealer netwerk. Samen met medewerkers kijken we naar waar ze hun lease fiets willen afhalen. Als de fietsenwinkel nog geen dealer is, zorgen wij dat de fietsenwinkel wel dealer wordt. De medewerker kan dus de fiets altijd ophalen bij een winkel in de buurt.
 1. Fietslease holland is een onafhankelijke fietsenmerk. Je kunt bij ons elke fiets leasen. Of je nu een racefiets leaset of een elektrische fiets, het maakt niet uit. Daarnaast heb je de vrije keuze uit welk merk jij wilt rijden.

Bij een operational lease is Fietslease Holland eigenaar van de fiets. Na het lease termijn kan je de fiets overnemen of een nieuwe uitkiezen.

Er zijn verschillende opties wanneer de medewerker uit dienst gaat. 

 • De medewerker neemt de fiets over tegen de huidige restwaarde. 
 • De fiets wordt doorgeschoven

Meer informatie?

Voordelen van lease