Lease fietsplan

//Lease fietsplan
Lease fietsplan 2020-06-18T14:19:54+00:00
lease fietsplan

De Fiets van de Zaak

Zet jouw organisatie in beweging!

Stimuleer personeel om op de lease fiets naar het werk te gaan. Creëer een dynamische omgeving en zorg voor vitalere, lees productieve werknemers!

Draag bij aan een betere mobiliteit in Nederland

Sluit niet meer achteraan in de file, houd de parkeerplekken vrij voor je klanten en betaal niet onnodig hoge parkeerkosten. De mobiliteit van Nederland is een grote uitdaging! De fiets is zeker een deel van de oplossing!

Profiteer van de fiscale voordelen

Een fiets leasen is fiscaal erg aantrekkelijk. 1 januari 2020 is de bijtellingsregeling ingegaan. Hierdoor is het super aantrekkelijk voor jou als werknemer om een fiets te leasen via de zaak.

Maak jij al gebruik van "De Fiets van de Zaak?"

Veel organisaties vullen hun duurzame activiteiten creatief in. De lease fiets is een eenvoudige oplossing die niet alleen makkelijk in te voeren is, maar ook nog eens meerdere voordelen heeft. Fietslease Holland ziet de lease fiets als deel van de oplossing voor diverse maatschappelijke uitdagingen. 

Duurzaamheid

“Kom in beweging en zorg voor een gezondere werk- en leefomgeving”

Mobiliteit

Wie verdoet zijn tijd nog in de file?”

Vitaliteit

“Gezondere werknemers zorgen voor meer productiviteit, een betere sfeer en minder ziekteverzuim!” 

Arbeidsvoorwaardelijk

Een leasefiets is fiscaal aantrekkelijk. En bovendien bied je echt iets anders!”

Hoe werkt het lease fietsplan?

Oriëntatiegesprek

Hoe kunnen wij jou helpen? Wat is de beste leasevorm? In het eerste gesprek maken we kennis met jouw organisatie en werken vervolgens een voorstel uit.

Laat je adviseren

Wij gaan aan de slag voor een passend voorstel. Door onze expertise op het gebied van fietsen kunnen we je hierin ook adviseren

De aansluiting

Je organisatie gaan een overeenkomst met Fietslease Holland. Hierna kunnen alle werknemers een fiets uitkiezen.

Kies je fiets

De medewerker kan via het portal een fiets uitkiezen. Deze kan worden opgehaald bij de dichtstbijzijnde dealer.

Ga toch fietsen!

De medewerker haalt zijn fiets op. Fietslease Holland houd heel de looptijd contact over onderhoudsbeurten en reparaties.

Persoonlijk advies?

Laat je telefoonnummer achter.

Wat is "De Fiets van de Zaak"?

“De Fiets van de Zaak” is het lease fietsplan van Fietslease Holland. Het fietsplan is al bij veel bedrijven ingevoerd. Werknemers krijgen, of krijgen gefaciliteerd een fiets van de zaak. Het lease fietsplan heeft voor organisaties een aantal praktische voordelen. “De Fiets van de Zaak” voegt echt iets toe aan de organisatie. De hierboven genoemde maatschappelijke uitdagingen laten dit zien. Als bedrijf heb je met de lease fiets dus een oplossing in handen voor een duurzamere organisatie, een betere mobiliteit en vitalere medewerkers. Dit kan allemaal fiscaal aantrekkelijk ingevoerd worden zonder dat het jouw organisatie moeite kost! 

Fietslease Holland is namelijk een koning in ontzorgen. Het hele traject lopen we met de organisatie mee en verzorgen wij tot in de puntjes. We verzorgen de uitlevering, communiceren met werknemers en fietsenwinkels uit de buurt en zorgen ervoor dat de werknemer de juiste fiets rijdt.

Waarom een fiets leasen bij Fietslease Holland?

Persoonlijk advies

Een fiets leasen bij Fietslease Holland is niet alleen heel eenvoudig. Onze lease adviseurs begeleiden heel het traject van A tot Z. Vanaf het eerste contact moment adviseren wij over hoe “De Fiets van de Zaak” het beste kan worden vorm gegeven in jouw organisatie. 

We denken niet alleen mee over welke leasevorm er goed past binnen jouw organisatie. Als dedicated fietslease organisatie kunnen we je ook van alles adviezen voorzien wat betreft de fietsen. Waar worden de fietsen voor gebruikt? Door wie worden ze gebruikt? Wat past er goed bij jouw organisatie? 

Flexibel en transparant

Fietslease Holland is de partner om samen te kijken hoe we de lease fiets zo effectief mogelijk binnen de organisatie kunnen inzetten. Je krijgt het hele traject inzicht in hoe we samen te werk gaan en zien het lease fietsplan als een maatwerk oplossing. We denken dus graag met je mee. 

Lees hier:

Het grootste fietsenassortiment

Via Fietslease Holland kan je elke fiets leasen! Staat de fiets niet op onze site? Dan zorgen wij ervoor dat we deze opnemen in ons assortiment. Werknemers kunnen dus uit elke fiets kiezen die ze willen hebben. 

Altijd een fietsenwinkel in de buurt

Fietslease Holland heeft een groot netwerk aan dealers. Dit zorgt ervoor dat er altijd een dealer in de buurt is die jouw lease fiets kan uitleveren en onderhouden! 

Focus op de fietsenbranche

Doordat Fietslease Holland een dedicated fietslease maatschappij is weten wij wat er speelt in de fietsenbranche. Dit wil ook zeggen dat we jouw medewerkers graag adviseren over welke fiets er geschikt is. 

Meer weten over zakelijke fietsen leasen?

Stel hier je vraag. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

Bel mij!

Liever gebeld worden? Dat kan. 
Laat je telefoonnummer hier achter. 

Praktische voordelen fietsplannen voor bedrijven

Fietsplannen voor bedrijven bieden diverse praktische voordelen voor ondernemers. Het bedrijf draagt een steentje bij aan het milieu, aan de mobiliteit van ons land én aan de gezondheid van je medewerkers. Door het woon-werkverkeer op de fiets af te leggen, zorg je er automatisch voor dat je medewerkers meer in beweging zijn. Op deze manier kan een fietsplan voor bedrijven een positieve invloed hebben op bijvoorbeeld het ziekteverzuimpercentage.  

Een fietsplan werkt ook op een andere hele praktische manier in jouw voordeel. Heb je wel eens opgeteld hoeveel tijd (lees: kosten) je op maandbasis verliest door medewerkers die te laat waren? Fileproblemen en eventuele (flinke) vertragingen van het openbaar vervoer komen regelmatig voor. Deze problemen (en de bijbehorende kosten) kunnen vaak eenvoudig worden voorkomen met een fietsen va de zaak.

 

Zakelijke fiets leasen of aanschaffen?

De afweging tussen een zakelijke fiets leasen of aanschaffen is snel gemaakt. Door een zakelijke fiets te leasen word je volledig ontzorgd. Voor een vast (lees: budgetteerbaar) bedrag hoef je je niet druk te maken over het onderhoud of eventuele reparaties van de fiets. Bij het zakelijk leasen heb je altijd de beschikking over een vervoermiddel dat in uitstekende staat is. Zelfs als je onderweg pech zou krijgen, laten we je niet staan. De pechservice staat altijd voor je klaar.  

Uit het bovenstaande kan je opmaken dat je met een leasefiets niet in de kou staat. Je hebt de volledige zekerheid over onderhoud, verzekering en pechhulp. Zelfs als de fiets onherstelbaar beschadigd zou raken, heb je direct de beschikking over een nieuw exemplaar.

 

Waarom een lease fietsplan fiscaal interessanter is dan het traditionele fietsplan

Een fiets leasen met een fietsplan is ook op fiscaal gebied veel interessanter dan een traditioneel fietsplan. Uiteraard heeft dit onder andere betrekking op het uitgavenpatroon. Bij een leasecontract is er sprake van een spreiding van de uitgaven. Daarnaast biedt een lease fietsplan de mogelijkheden om het budget van het WKR (werkkostenregeling) te verdelen over alle werkgevers. Hiermee kan een aanzienlijke besparing worden gedaan op onder andere reiskostenvergoedingen, het gebruik van autos en openbaar vervoer toeslagen. Tot slot moet je je realiseren dat de leaseprijs van een fiets uiteraard veel lager is dan de kosten die aan het leasen van een auto verbonden zijn.