Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
ZZP Lease
Fietsenwinkels
Over ons
Mijn Leasefiets
HomeHome
Bakfiets zakelijk leasen

Bakfiets zakelijk leasen

Bespaar tijd en geld met de bakfiets 

De bakfiets is 60% sneller op de laatste kilometers en je hebt geen gedoe met files en parkeerkosten. Cargobikes bieden een efficiënte oplossing voor het vervoer van goederen. Met een indrukwekkend laadvermogen tot 300 kg, weten ze veel te dragen terwijl ze slechts een fractie van de omvang en voetafdruk van een elektrische bestelwagen hebben. Dankzij de kortere routes die Cargobikes kunnen nemen, kunnen ze meer afleverstops per uur maken. Dit resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en verlaagt de operationele kosten aanzienlijk in vergelijking met bestelwagens. 

Cargobikes zijn de perfecte oplossing voor situaties waarin tijd en geld cruciaal zijn. Vergeet de frustraties van files en de kosten van het vinden van parkeerplaatsen. Met cargobikes kun je efficiënt en snel jouw goederen afleveren op de gewenste bestemming. Bespaar tijd, bespaar geld en maak gebruik van de voordelen van onze vrachtfietsen. 

Voordelen bakfiets zakelijk leasen 

  1. Bespaar tijd en geld met de bakfiets 

  2. Je kunt de maandlasten opvoeren als zakelijke kosten, waardoor de winstbelasting lager wordt. 

  3. Door de kosten te verspreiden hoef je geen groot bedrag in 1x af te tikken. En dat is fijn, want elektrische bakfietsen zijn niet goedkoop.

Verschil zakelijk of privé leasen 

 

Zakelijk 

Privé 

Full servicepakket 

Ja 

Ja 

Vast maandbedrag zonder onverwachtse kosten 

Ja 

Ja 

Fiscaal voordeel 

Ja 

Nee 

Bijtelling privé kilometers 

Ja 

Nee 

Voordelen van de Leaseoptie bij Fietslease Holland 

Bij Fietslease Holland maken we het zakelijk leasen van een elektrische bakfiets eenvoudig en voordelig. Met onze leaseopties profiteert je van vaste maandelijkse kosten, waardoor je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Bovendien verzorgen wij het onderhoud en de verzekering, zodat jij je volledig kunt richten op uw bedrijf. Elektrische bakfietsen bieden de perfecte oplossing voor bedrijven die efficiëntie en kostenbesparing hoog in het vaandel hebben staan. Bekijk hier ons aanbod elektrische bakfietsen.

Bakfiets in eigen huisstijl 

Maak van je bakfiets een uithangboord voor je bedrijf! De bakfietsen van onze partner Urban Arrow zijn volledig te customizen in eigen huisstijl. Zo maak je ook nog een gratis reclame. Lees hier meer over!

Heb je nog vragen over zakelijk lease? Neem dan contact met ons op!

Dat kan door te ellen naar 085 - 90 22 111 of door een mailtje te sturen naar [email protected]