Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
ZZP Lease
Fietsenwinkels
Over ons
Mijn Leasefiets
HomeHome
Klantcase: Bouwbedrijf Jos Vrolijk en het Succes van het Fietsplan van Fietslease Holland

Klantcase: Bouwbedrijf Jos Vrolijk en het Succes van het Fietsplan van Fietslease Holland

Bij Bouwbedrijf Jos Vrolijk, een toonaangevend bedrijf in agrarische, industriële en hippische bouw, staat innovatie en flexibiliteit centraal. Met jarenlange ervaring in staalbouw en beplating, en een sterke aanwezigheid in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland, weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om medewerkers gezond en tevreden te houden. Een belangrijk onderdeel daarvan is het fietsplan van Fietslease Holland, waar het bedrijf al jaren succesvol gebruik van maakt.

Het positieve effect van het fietsplan

Dankzij het fietsplan van Fietslease Holland is het voor de medewerkers van Jos Vrolijk eenvoudiger dan ooit om dagelijks gebruik te maken van een fiets, zowel voor woon-werkverkeer als privégebruik. Het plan biedt hen de mogelijkheid om zonder grote financiële drempels een elektrische fiets of racefiets aan te schaffen, wat normaal gesproken een aanzienlijke investering zou zijn. Dit heeft niet alleen de mobiliteit van het team vergroot, maar ook hun flexibiliteit en productiviteit.

"Het fietsplan heeft echt bijgedragen aan de dagelijkse mobiliteit van onze collega’s," aldus Bouwbedrijf Jos Vrolijk. "Waar voorheen flink gespaard moest worden voor een nieuwe fiets, kunnen onze medewerkers nu eenvoudig en betaalbaar profiteren van hoogwaardige fietsen. Dit maakt het voor ons team veel makkelijker om zich snel en flexibel te verplaatsen, zowel voor werk als privé."

Fitte en tevreden medewerkers

De voordelen van het fietsplan gaan verder dan alleen het verbeteren van de mobiliteit. Door medewerkers de kans te geven om op een gezonde en duurzame manier naar het werk te komen, draagt Bouwbedrijf Jos Vrolijk bij aan een vitaler personeelsbestand. Fitte medewerkers zijn niet alleen productiever, maar voelen zich ook beter in hun werk en privéleven. En dat is weer een winst voor het bedrijf als geheel.

Daarnaast helpt het fietsplan om de ecologische voetafdruk te verkleinen, wat aansluit bij de duurzame ambities van Jos Vrolijk en veel andere moderne bedrijven. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar versterkt ook het imago van het bedrijf als een werkgever die investeert in de gezondheid en het welzijn van zijn medewerkers.

Aanbeveling voor andere organisaties

Bouwbedrijf Jos Vrolijk raadt het fietsplan van Fietslease Holland zeker aan, hoewel er in het verleden wat administratieve uitdagingen waren, waarschijnlijk door het faillissement en de doorstart van het bedrijf. "Desondanks hebben de overige processen naar volle tevredenheid gefunctioneerd, en de flexibiliteit van Fietslease Holland was een groot pluspunt," aldus Jos Vrolijk.

Ze voegen eraan toe: "Als de administratieve processen inmiddels zijn verbeterd, kunnen we Fietslease Holland zeker aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbaar fietsplan voor hun medewerkers."

Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf

Wil jij je medewerkers ook de kans geven om op een gezonde, duurzame en voordelige manier naar het werk te komen? Met het fietsplan van Fietslease Holland zorg je niet alleen voor fitte en tevreden werknemers, maar draag je ook bij aan een duurzamer milieu en een positief bedrijfsimago.

Neem vandaag nog contact op met Fietslease Holland en ontdek de mogelijkheden om een fietsplan op maat te implementeren voor jouw organisatie! Plan een gratis adviesgesprek in!

KlantcasesZakelijkMobiliteitDuurzaamheid

Bakfiets zakelijk leasen