Zakelijk leasenPrivate FietsleaseB2B LoginContact
Het fietsplan
ZZP Lease
Fietsenwinkels
Over ons
Mijn Leasefiets
HomeHome
Fiets leasen zonder BKR registratie

Fiets leasen zonder BKR registratie

Een fiets leasen zonder BKR registratie 

Kies er dan voor om je nieuwe fiets te leasen bij Fietslease Holland en wij checken voor jou of het mogelijk is om je droomfiets te leasen. De check wordt gedaan op basis van betalingsgedrag en dus niet op BKR-registratie! 

Geen Gedoe en Volledige Ontzorging 

Fietslease Holland staat voor service. Je leaset een fiets zonder gedoe, wordt volledig ontzorgd met betrekking tot onderhoud en verzekering van je lease fiets en krijgt geen BKR-registratie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het leasen van een fiets invloed heeft op eventuele toekomstige investeringen zoals de hypotheek van je huis. 

Hoe Werkt de Betalingsgedrag Check? 

Bij het betalingsgedrag wordt er gekeken naar afschrijvingen en het inkomen. Bij afschrijvingen kun je denken aan abonnementen en andere grotere uitgaven/vaste lasten. Goed om te weten is dat een operational lease als het ware een abonnement is. Net als dat je een abonnement voor een telefoon aan kunt vragen, doe je dit bij ons voor een fiets. 

Veilige en Vertrouwelijke Verwerking van Gegevens 

Zoals eerder aangegeven, wordt de check gedaan door onze leasepartner. Wanneer jij in aanmerking komt voor een leasefiets, zal onze partner ook contact met jou opnemen. Zij zullen wat vragen stellen rondom inkomen, je woonsituatie en mogelijke schulden. Dit zal telefonisch gebeuren en deze gegevens worden voor jouw privacy AVG-veilig bewaard. 

Wat gebeurt er na de Check? 

Aan de hand van de uitkomst van de check krijgen wij een goedkeuring met contracten of een afwijzing. Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang jij van ons de contracten om het verdere leaseproces in gang te zetten. Is jouw aanvraag afgewezen? Dan ontvang jij een mail van onze leasepartner met daarin het bericht dat het helaas niet mogelijk is om een fiets te leasen. Fietslease Holland krijgt in dit geval de reden niet te horen wegens de AVG-regeling. 

Heb jij je droomfiets op het oog? 

Bekijk dan hier of jouw fiets op onze website staat en vraag deze aan, of stuur een mail naar [email protected] met jouw mogelijk toekomstige leasefiets! Fietslease Holland gaat dan zo snel mogelijk aan de slag met jouw aanvraag. Meer weten over privé lease? 

Toch zakelijk je fiets leasen? 

Bekijk dan op onze zakelijke site wat wij hierin voor jou kunnen betekenen! 

Bakfiets zakelijk leasen