Over ons

/Over ons
Over ons 2019-09-27T07:57:12+00:00

Wie zijn wij?

Fietslease Holland is een van de eerste fietslease maatschappijen in Nederland. We zetten ons in om jouw fietsplezier te vergroten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over onderhoud, verzekeringen en andere toestanden. Daarnaast zetten we ons in om mobiliteitsproblemen op te lossen. Dit doen we in samenwerking met diverse partners.

Waar staan wij voor?

Wist je dat 50% van de Nederlanders minder dan 15 kilometer van hun werk wonen? En dat de meeste mensen niet meer dan 1,5 kilometer van de supermarkt vandaan wonen? Toch sluiten er steeds meer mensen achteraan in de file en is er geen parkeerplek meer te vinden in de grote steden.

Bij Fietslease Holland hebben we een droom:

“De mobiliteit in Nederland verbeteren en daarmee een gezondere leef/werkomgeving creëren.”

Vanuit dit gedachtegoed bieden wij de meest complete fietslease aan voor zowel bedrijven als consumenten. We richten ons volledig op de zekerheid en het fietsplezier van de gebruiker.

Wij van Fietslease Holland kenmerken ons door onze no-nonsense cultuur. Hieruit handelen we proactief en dynamisch. Dit maakt dat we altijd direct op zoek gaan naar de beste manier om onze klanten te helpen en zorgt voor een goede samenwerking met klanten, leveranciers en partners. Het luisteren naar jouw vraag staat hierbij centraal.

We vinden een weg, of we maken er één!

Onze missie en visie bij elkaar zorgt voor een oplossingsgerichte aanpak. Die jouw behoefte centraal stelt. Bovenstaande quote van generaal en strateeg Hannibal geeft goed weer hoe wij te werk gaan. Altijd op zoek naar de beste manier om jou te helpen bij het leasen van een fiets.

Kernwoorden hierbij zijn: oplossingsgerichtheid, dynamisch, zekerheid, persoonsgericht en integriteit.

Vrijwaring

Fietslease Holland is op geen enkele wijze verbonden aan Ambachtlease, voorheen Fiets Lease Holland. Ambachtlease is een partij die een eigen werkwijze en beleidsvoering heeft en niet correspondeert met Fietslease Holland. Fietslease Holland heeft op 29-03-2016 de handelsnaam overgenomen van het toenmalige Fiets Lease Holland, welke daarna is doorgegaan onder de naam Ambachtlease.

SBB Erkend Leerbedrijf

Fietslease Holland is SBB erkend leerbedrijf voor de volgende MBO opleidingen:

- Commercieel medewerker niveau 3
- Junior Accountmanager niveau 4

Leerbedrijf ID: 100417322