Partner worden 2020-03-16T17:03:59+00:00
fietsenwinkel leasen

Partner worden?

Biedt jouw fietsen aan in de lease

Als fietsenwinkel of leverancier kan je heel eenvoudig en zonder ingewikkelde voorwaarden jouw fietsen in de lease zetten.

Wordt volledig ondersteund

Fietslease Holland biedt echt een meerwaarde aan jouw winkel of fietsenmerk. We geven niet alleen trainingen over de lease, maar staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij elke lease aanvraag. Het aansluiten is gratis.

Verlies geen marge, blijf het werk doen waar je goed in bent

Als fietsenwinkel moet je blijven doen waar je goed in bent en daar ook voor beloont worden. Bij een lease aanvraag vanuit jouw winkel verlies je geen marge.

Eenvoudig en snel een lease fiets aanvragen

Als fietsenwinkel hoef je helemaal geen nee te verkopen als een klant in de winkel een fiets wilt leasen. Sterker nog, als dealer van Fietslease Holland kan je eenvoudig een lease fiets aanvragen zonder dat het je extra werk kost. Dit kan eenvoudig via een eigen portal die we bij jou in de winkel komen uitleggen en instellen. Fietslease Holland geeft fietsenwinkels de mogelijkheid om een full service lease aan te kunnen bieden aan uw klanten, zonder hiermee in te leveren op uw marges.

De voordelen voor jouw winkel

Persoonlijk advies

Eenvoudig en duidelijk

Omzetverhogend

Klantenbindend

Merk onafhankelijk

Focus op de fietsenbranche

Partner worden?

Wil je meer informatie over het worden van een dealer van Fietslease Holland of wil je een afspraak inplannen voor kennismaking en aansluiting als partner? Stuur ons een bericht.

leasen fietsenwinkel

Bel mij!

Liever gebeld worden? Dat kan. 
Laat je telefoonnummer hier achter.